[ZAGREB - FOTO BADROV] Zamijenite gledanje uspomena na malim ekranima i izradite prave fotografije! Paket od 25 fotografija, veličine 10x15cm uz 49% popusta i samo 29 kuna!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fotografije se mogu preuzeti u roku sat vremena od dostave! Kupon vrijedi do 15.10.2017.

Više o Foto Badrov

Od malog fotografskog studija davne 1970. godine Foto Badrov je postao najveće ime u svijetu fotografije među zaljubljenicima u fotografiju. Fotografija koja se razvila od nekad mukotrpnog procesa ručnog razvijanja u potpunom mraku do današnje sve bolje i kvalitetnije digitalne fotografije uvijek je bila naša temeljna djelatnost. Napretkom tehnologije rastao je i spektar usluga.
 
Danas ne samo da možete izraditi svoje fotografije u klasičnom smislu, već ih možete otisnuti na majice, pregače, šalice i ostalo te na taj način pokloniti nekome jedinstven i unikatan poklon. Ujedno fotografije na koje ste osobito ponosni kod nas možete napraviti u velikim formatima (do 1 metra širine) te ih uokviriti ili kaširati i to sve u roku od 24 sata.

Osim navedenog naše osoblje izaći će Vam u susret i snimiti i fotografirati Vaše najdragocjenije trenutke poput vjenčanja, krstitki, rođendana i drugog. Ukoliko imate potrebe za različitim multimedijskim, dokumentarnim  ili reklamnim spotovima obratite nam se s povjerenjem. U suradnji sa akademskim snimateljima i redateljima sve Vaše ideje pretvorit ćemo u stvarnost.

Ukoliko želite saznati nešto više o fotografiji i tehnici snimanja naš CroArtPhoto klub za Vas organizira tečajeve kako za početnike tako i za napredne polaznike, a sve vođeno od naših najpoznatijih fotografa i profesora. Na ovim stranicama pratite sve najave i odaberite tečaj za sebe.