Savršeni bijeg u dvoje u Heritage hotel 4*! 3 dana/2 noćenja s bogatim buffet doručkom i najmom bicikala (običnih ili električnih) u Kuriji Janković uz 50% popusta!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želiš svoj odmor učiniti posebnim i drugačijim? Kurija Janković je pravi izbor za tebe! Opusti se u elegantnom zdanju stoljetne građevine, dotakni prirodu, napravi “đir” na dva kotača po zelenoj Slavoniji i Podravini, uživaj u gastronomiji, razveseli sva svoja osjetila. Kupon vrijedi do 30.09.17.!

Bogati aranžman za dvije osobe u prekrasnom novoobnovljenom hotelu Kurija Janković pokraj Virovitice uključuje 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvije osobe, najam bicikala, besplatno korištenje WiFi interneta, besplatan parking uz 50% popusta. Iskoristivost kupona u periodu od 1. lipnja 2017. godine do 30. rujna 2017. godine.

Ulaskom u naš hotel kao da ulazite u povijest, u neka davna plemićka vremena. Drveni lukovi, zidovi, klasični namještaj – sve odiše smirenošću te kao da poziva gosta da se opusti i zaboravi na gradsku vrevu.

Uz 18 bogato opremljenih soba, gostima su dostupni restoran, caffe bar, konferencijska dvorana, soba za sastanke, suvenirnica te najam bicikala. Za puni doživljaj virovitičko-podravskog kraja u restoranu hotela poslužuje se tradicionalni doručak pripremljen od lokalnih namirnica, a ponuda caffe bara sastavljena je od organskih čajeva, prirodnih sokova, vina, likera i rakija lokalnih proizvođača.

Kurija Janković danas je Heritage hotel s 4 zvjezdice, a nalazi na mjestu gdje Slavonija ljubi Podravinu u okruženju UNESCO Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav. Vrhunski smještaj i ljubazno osoblje omogućit će vam da uživate u odmoru kao što je to nekada činilo plemstvo.

Hotel nudi sobe u tri kategorije: Standard, Superior i Deluxe. S obzirom na vrste soba nudimo Vam tri opcije.

U hotelskom restoranu poslužuje se tradicionalni slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica kako bi Vaš doživljaj našega kraja bio potpun.

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. U neposrednoj blizini Kurije Janković nalazi se grad Virovitica. Dvorac Pejačević dominira središtem grada, a nalazi se u parku koji je zaštićeni spomenik parkovne arhitekture. Na istoj lokaciji možete obogatiti svoje gastronomsko iskustvo podravskom i slavonskom kuhinjom u Restoranu Dvorac. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji ljeti imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore. Na samo 10 minuta od hotela u mađarskom gradu Barcsu možete uživati u Wellness i Spa centru.

Jeste li znali da je na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza? Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. Kurija Janković Vam pruža uslugu najma bicikala (normalnih i električnih) – sve je spremno za Vašu pustolovinu!