Iznajmite mobilnu kućicu i dođite u periodu do 03.11.2017. u svoj svijet sunca, mora i Mediterana koji je jednako čaroban i na jesen! Prostranost kućica garantira komfor!

Mobilne kućice imaju natrkivenu terasu s vrtnom garniturom, parkirno mjesto, spojeni dnevni boravak s opremljenom kuhinjom, štednjak i hladnjak te klima uređaje. 


Broj osoba: maksimalno 6
Površina stambenog djela: 27 m2
Broj spavaćih soba: 2
Terasa: natkrivena s produženjem (dvije tende)
Klimatizirana unutrašnjost kućice

Uređenje:

1. Spavaća soba: dupli krevet 140 x 190
2. Spavaća soba: pojedinačni kreveti 80 x 190
3. Dnevni boravak/kuhinja: kutna garnitura na sklapanje (130 x 190), električni espresso za kavu, električno kuhalo za vodu, sudoper, mikrovalna pećnica, plinski štednjak s 4 plamenika, hladnjak sa zamrzivačem, stol i stolice, TV
4. Kupaonica: tuš i umivaonik
5. Toalet: WC
6. Terasa:  vrtna garnitura


Pomoćni krevet za djecu nije pogodan za osobe starije od 15 godina. 

Vodice

Prva naselja u zaleđu Vodica razvila su se još u pretpovijesno doba. Čini se da je ovuda, preko Nadina do Zatona, prolazio važan rimski trgovački put duž kojega su iznikla mnoga naselja. O tome nam kazuju arheološka istraživanja u Dragišićima i istraženi lokalitet u Velikoj Mrdakovici gdje su nađeni ostaci predrimskog naselja i liburnske nekropole iz 4. st. prije Krista. Vodička polja obiluju vodom i plodnom zemljom, idealno su mjesto za stanovnje i ugodan život. Danas su Vodice poznati turistički centar, najpoznatiji na srednjem dijelu Jadrana.