Uživajte u romantičnoj Baškoj Vodi i Hotelu Horizont**** ! 2 noćenja na bazi buffet polupansiona (večera/doručak), korištenje bazena i fitness centra, sve za 2 osobe za samo 1299 kuna!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uživanja za dvoje uključuje brojne sadržaje i pogodnosti kojima ćete popuniti svoje vrijeme... mi predlažemo šetnju obalom, kupanje u bazenu i kvalitetno druženje s dragom osobom na najbolji mogući način! Kupon vrijedi od 29.09. do 25.10.2017.!

Hotel Horizont**** je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom, centralnom dijelu, Jadranske obale!Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređene i dobro opremljene sobe i apartmana, od koji većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more.

Stalnim ulaganjem u posljednjih nekoliko godina, ponuda hotela sa potpuno novim SPA & Wellness centrom, obnovljenim smještajnim jedinicama i vrhunskom kulinarskom ponudom, nadići će sva Vaša očekivanja.

U vaše slobodno vrijeme možete zaigrati tenis ili uživati u partiji biljara, sportovima na vodi, vježbati u teretani, osvježiti se u jednom od jacuzzia, na bazenima ili oživjeti um i tijelo u čarobnom Svijetu sauna.Ovdje u hotelu Horizont**** ste uvijek dobrodošli, a mi Vas pozivamo da pronađete svoje mjesto pod suncem!