Sajam pršuta u Istri 14.-15.10.17.! 3 dana/2 noćenja sa doručkom + istarska večera u 3 slijeda u Boutique hotelu MELISSA 4*, izlet na sajam pršuta u Tinjan za dvoje i za samo 1199 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prelijepom biseru Istre - Poreču, gradu prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti! Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja! Djeca do 6 godina su gratis u sobi roditelja! Iskoristivost kupona je od 14. do 15.10.2017.!

Klasična hotelska soba za 2 osobe

Klasična soba nudi sve samo ne klasično. Njen izgled i šarm će učiniti da se zaljubite u nju:

 Klima

 mini bar

 Besplatni Wi-Fi

 satelitski TV

 Sef


Premium hotelska soba (2+2 osobe)

Moderna soba svojom toplinom i elegancijom će svakako uljepšati vaš boravak.

SADRŽAJI:  (za 2+2 osobe, 25m2) 

uključen polupansion

Fen za kosu  

Besplatni internet  

mini bar

Sef  

Ogrtači  

Ručnici

Telefon  

Klima  

Satelitska TV LCD

Poreč i porečka rivijera, zahvaljujući blagoj klimi, s više od 2300 sati sunca, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i mnoštvu kulturnih događanja i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, postali su elitna zona hrvatskog turizma.

O Poreču


Smješten na zapadnoj obali Istre, Poreč je grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti. Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

Tragovi burne prošlosti jasno su vidljivi u povijesnoj jezgri grada, porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika.

Blaga klima s više od 2300 sati sunca, izuzetna ljepota prirode, raznolika gastronomska ponuda, te mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja garantiraju kvalitetan i ispunjen odmor prilagođen svakom gostu. 

Događaje u Poreču pogledajte ovdje!


Plaže u Poreču

Kakvoća mora na području Istre kontinuirano se prati od 1988. Na temelju višegodišnjeg ispitivanja, Višegodišnjim ispitivanjem uvedeni su kriteriji za ocjenu mora pa se tako, njegova kvaliteta ocjenjuje u četiri kategorije koje se obilježavaju u različitim bojama. Plava boja označava more visoke kakvoće, zelena boja more podobno za kupanje, uta boja znak je umjereno onečišćenog mora, dok je crvenom označeno jače onečišćeno more. Ovim se kriterijima nastoji ukazati i istaknuti obalna područja s vrlo čistim morem. Upravo je plava boja osnova projekta Plava zastava čiji je cilj očuvanje mora i obale. Plaže i marine s Plavom zastavom dokaz su čistog mora, kvalitetne usluge i opreme, a da bi ponijele ovo prestižno priznanje, moraju udovoljiti brojnim kriterijima projekta za očuvanje mora i obale koji se u Europi provodi od 1987, . godine, a od 2000 godine i u ostatku svijeta. Nagrada se dodjeljuje na razdoblje od 1 godinu dana i treba se svake godine ponovno zaslužiti.

S ponosom, nek se čuje glas da 20% Poreču pripada 20 posto svih Plavih zastava u Hrvatskoj!


Noćni život

Zabave u Poreču ima odista na svakom koraku. Krenete li s Trga slobode (Trg Slobode) do gradske rive tijekom ljetnih večeri pratit će vas zvukovi najvećih svjetskih hitova i plesni ritmovi iz brojnih klubova, noćnih barova i kafića, a oni koji žele iskušati svoju sreću, mogu to učiniti u magičnoj atmosferi porečkih casina...