Vratite godine unatrag! LIFTING LICA uz radiofrekvenciju lica, vrata i dekoltea te najnoviji serum s 24k zlatom, maska od hijalurona i krema s perlama u Salonu Tajna Ljepote za samo 89 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

NOVO - Serum s 24K zlatom je najnoviji i najinovativniji serum za zatezanje kože posebno pogodan za osobe starije od 30 godina! Trajanje tretmana liftinga lica 40 min! Kupon se može iskoristiti do 30.11.2017.!

Radiofrekvencija lica je nekirurška metoda kojom zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, podbratka, vrata i dekoltea. Njome se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vijeđe, a izraz lica postaje mlađi.  

Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice posebno ublažava mašćenje lica. 

Ožiljci nastali nakon akni smanjuju se zbog nastajanja novih kolagenskih vlakana, akne brže zacijeljuju a oštećena koža se brže obnavlja.  

Prije tretmana radiofrekvencije koža lica se očisti te se nanese maska od hijalurona kojom se skida sloj mrtvih stanica a koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija hidratantna sredstva. - 

Nakon toga se sa dvije sonde radi radiofrekvencija lica u trajanju od 20 minuta. 

Tretman završavamo serumom s 24k zlatom i kremom od kavijara i perli.  

Serum s 24K zlatom je najnoviji i najinovativniji serum za zatezanje kože posebno pogodan za osobe starije od 30 godina. To je sljedeća generacija u inovaciji koja nadmašuje i sam hijaluron. Serum s 24K zlatom je sinteza dva peptida koji zajedno posebno pospješuju stvaranje kolagena i elastina te regeneraciju kože, a efekat liftinga te svjež i mladenački izgled kože vidljivi su odmah nakon prvog tretmana.