Podgora je najljepša upravo u rujnu, stoga provedite 4 dana najbolje što možete uz 3 noćenja na bazi polupansiona u Hotelu Sirena*** za dvoje u dvokrevetnoj sobi park strana bez balkona! Kupon je iskoristiv u periodu 21.-28.09.2017.!

 Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. Smješten između modrih valova i planine Biokovo, na zapadnom dijelu Podgore, na 300m od centra mjesta, svega nekoliko metara od plaže nalazi se Hotel Sirena***.

Hotel Sirena klasificiran s 3 zvjezdice, sadrži 45 dvokrevetnih soba balkon morska strana, 24 dvokrevetne sobe francuski prozor park strana te 3 obiteljske sobe, na 3 kata. 

Pozivamo Vas da dođete i uživate u ugodnoj atmosferi,  u diskretnoj eleganciji bara i restorana i u gostoljubivosti našeg osoblja. 

IDEALNA LOKACIJA! Nalazi se stotinjak kilometara od splitske zračne luke i 160 kilometara od Dubrovnika, UNESCO-vog spomenika Svjetske baštine.

Otvoreni bazen opremljen je ležaljkama na kojima možete uživati u kasnojutarnjem koktelu. 

U samom središtu hrvatske obale nalazi se Podgora, mjesto za odmor samo za vas. Dobrodošli na ekološki besprijekorno čisti dio jadranskog mora, gdje sunce zalazi u stotinu boja, a jutra vas bude mirisima prirode.


Virtualnu šetnju hotelom Sirena pogledajte ovdje!

Podgora je turistička i prirodna oaza ladanjskih snova. Vaša očekivanja ispunit će bogatim okusima mora, toplim dodirima sunca i mirisima bujne mediteranske vegetacije. 

Što god očekivali od godišnjeg odmora, Podgora je pravi izbor.
Ovdje je sve blizu, na dodir ruke i oka. Podgora je mjesto za potpuno opuštanje, uz jutarnje ukusne zalogaje, cjelodnevna kupanja u moru bistrom poput kapi najčišće izvorske vode.