Odmor u centru grada Poreča! 3 dana/2 noćenja na bazi doručka u luksuznom novootvorenom Boutique hotelu MELISSA 4* uz tjednu/vikend opciju za dvoje već od 849kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prelijepom biseru Istre - Poreču, gradu prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti! Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja! Djeca do 6 godina su GRATIS u sobi roditelja! Iskoristivost kupona je od 08.10 do 01.12.2017.!

Klasična hotelska soba za 2 osobe

Klasična soba nudi sve samo ne klasično. Njen izgled i šarm će učiniti da se zaljubite u nju:

 Klima

 mini bar

 Besplatni Wi-Fi

 satelitski TV

 Sef


Premium hotelska soba (2+2 osobe)

Moderna soba svojom toplinom i elegancijom će svakako uljepšati vaš boravak.

SADRŽAJI:  (za 2+2 osobe, 25m2) 

uključen polupansion

Fen za kosu  

Besplatni internet  

mini bar

Sef  

Ogrtači  

Ručnici

Telefon  

Klima  

Satelitska TV LCD


Poreč i porečka rivijera, zahvaljujući blagoj klimi, s više od 2300 sati sunca, izuzetnoj ljepoti prirode, blizini Limskog kanala i Brijuna, bogatstvu kulturne baštine i mnoštvu kulturnih događanja i sportsko-rekreacijskim mogućnostima, postali su elitna zona hrvatskog turizma.

O Poreču

Smješten na zapadnoj obali Istre, Poreč je grad prepoznatljive tradicije i gostoljubivosti. Star gotovo dvije tisuće godina, Poreč je višestruki “prvak hrvatskog turizma” te dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

Tragovi burne prošlosti jasno su vidljivi u povijesnoj jezgri grada, porečke ulice još uvijek čuvaju svoju originalnu arhitekturu i brojne kulturno-povijesne spomenike od kojih je najznačajnija Eufrazijeva bazilika.

Blaga klima s više od 2300 sati sunca, izuzetna ljepota prirode, raznolika gastronomska ponuda, te mnoštvo kulturnih, zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja garantiraju kvalitetan i ispunjen odmor prilagođen svakom gostu. 

Događaje u Poreču pogledajte ovdje!