[ZAGREB-ZAPAD] Prepustite se rukama iskusnih fizioterapeuta! Za samo 89 kuna uživajte čak 50 minuta u masaži cijelog tijela u Salonu za masažu Ivančica!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si vremena samo za sebe i uživajte u opuštajućoj masaži cijelog tijela koju izvode iskusni fizioterapeuti u trajanju 50 minuta po super cijeni!

Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! Dođite u Salonu za masažu Ivančica  i uživajte u masaži cijelog tijela!

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

U svakom slučaju, ukoliko želite poboljšati vaše zdravstveno stanje,  je svakako prava adresa za vas.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

  • ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija na br.mob.: 091 611 1441 ili na mail: ivskovanic@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.