HOTEL VESPERA 4*- NAJBOLJI FAMILY HOTEL u Malom Lošinju! 3 dana i 2 noćenja uz polupansion + pregršt sadržaja/pogodnosti za 2 osobe + dijete do 7 god. GRATIS boravak, već od 1239 kuna!

54 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan obiteljski odmor je na Lošinju, u hotelu Vespera! Ovaj hotel prijatelj djece nudi bogati izbor sadržaja prilagođen specifičnim potrebama roditelja s malom djecom, za bezbrižan vikend odmor!

Family Hotel Vespera smješten je u Sunčanoj uvali, 50 metara od mora i plaže nagrađene Plavom zastavom, te 2 km - 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja. Ovaj obiteljski hotel pravi je prijatelj djece i njihovih roditelja.

Za vrijeme boravka u Hotelu Vespera 4* svakako preporučujemo: posjet "Plavom svijetu" gdje se može saznati sve o dupinima koji žive oko Lošinja, najam bicikla i obilazak otoka, zatim šetnju stazama okruženim borovom šumom uz more ili ispijanje koktela uz zalazak sunca u Borik Mediterranean Bar koji se nalazi  odmah ispod hotela Vespera.

Dodatne pogodnosti: 

snack ručak za djecu do 12 godina (uz prethodnu najavu i u radne dane Baby i Mini Cluba); 

piće (sokovi, voda) uz večeru; 

večernji animacijski program za djecu i odrasle; 

Family Aqua Fun - ulaz u kompleks vanjskih bazena s morskom vodom; suncobrani i ležaljke na bazenima i na plaži (ovisno o raspoloživosti), 

1 ručnik po osobi i torba za plažu na korištenje tijekom boravka; 

dječja kolica, kadice, grijači za bočice, kuhala za vodu, te ostala dječja oprema (uz depozit, prema raspoloživosti); 

WI-FI internet.


Baby Club (2 - 5 godina), Mini Club (5 -12 godina), Teen Club (12+) - profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska natjecanja; šest dana u tjednu osim ponedjeljka Baby i Mini Club uključuju snack za ručak i popodnevni snack + voda, sokovi. Teen Club uključuje popodnevni snack + voda, sokovi.

Projektiran u skladu s trendovima modernog dizajna jedinstven je proizvod Jadranka hotela za obiteljski odmor. Nudi vrhunske sadržaje i usluge, bilo da tražite savršeno mjesto za svoju obitelj ili putujete sami u potrazi za dobrim društvom i zabavom.

Family Acqua Fun kompleks vanjskih bazenana tri razine kaskadno posloženih prema moru, proteže se na ukupno 3000 kvadrata. Bazen duljine 37 m i dubine 1,35 m s hidromasažom, vodopadima, protustrujnim plivanjem, jacuzzijem i sunčalištem s pogledom na more. Dva bazena za djecu s toboganom i vodopadom. Recepcija, bar, garderoba. Prilaz prilagođen osobama s posebnim potrebama. Zabavan vodeni svijet namjenjen djeci jedinstvena je ponuda Lošinja.

Hotel raspolaže sa 404 sobe - jednokrevetne, dvokrevetne, spojene sobe za obitelji i suite. Sve sobe su moderno uređene, sa tušem/kadom, sušilom za kosu, telefonom, klimom, sefom, minibarom, priključkom za Internet i satelitskom TV. Dio soba prilagođen je osobama s posebnim potrebama.

U blizini hotela (3 km) nalazi se prvi vodeni park na otoku, Aquapark Čikat. Obiteljsku kartu po posebnoj (sniženoj) cijeni možete kupiti u hotelu. Iskoristite priliku i povedite obitelj na nezaboravan provod u aquaparku!


OTOK LOŠINJ

Smješten u Kvarnerskom zaljevu sjevernog Jadrana, otok Lošinj je savršeno mjesto za vitalizirajući odmor tijekom cijele godine. Kao južni dio cresko-lošinjskog arhipelaga, u kojemu se nalazi i niz manjih otoka i otočića (Vele i Male Srakane, Susak, Ilovik, Unije), Lošinj se odlikuje izvrsnim geografskim položajem s posebno ugodnom mikroklimom.

Okružen kristalno čistim morem Kvarnerskog zaljeva i prekriven bogatim zelenilom, otok Lošinj predstavlja savršen izbor za sve koji traže odmor s mirisnim predznakom Mediterana, u kojemu je zrak ispunjen miomirisima samoniklog ljekovitog bilja kojime ovaj otok obiluje.


Otok Lošinj i njegova dva središta, Mali i Veli Lošinj, s ponosom nastavljaju tradiciju turizma koja je započela prije više od stotinu godina. Kao najveći grad ne samo na Lošinju, nego i na svim hrvatskom otocima, Mali Lošinj sa svojih je 7.000 stanovnika glavni grad otoka do kojega se lako može doći s kopna automobilom ili autobusom (trajektne linije iz pravca Rijeke preko Brestove ili otoka Krk), brodom ili katamaranom (iz Rijeke, Pule, Venecije i Zadra), pa čak i avionom, budući da se ovdje nalazi sportski aerodrom, koji je također i polazište za panoramske letove oko otoka. Međunarodne zračne luke - Rijeka (na otoku Krku) i Pula (na jugu Istre) – su također blizu, a Lošinj Hotels & Villas svojim gostima nude uslugu transporta pod nazivom Fly & Drive od zračne luke do hotela i natrag. Ako želite najveći komfor, preporučujemo Vam Taxi letove iz Pule, Rijeke, Zadra ili Zagreba.