[OSIJEK] Hokus Okus čarolijom Okusa donosi savršenstvo za sve "gladuše" velike i male! Blaine Cheese Pocket menu - 2 pocketa punjena mozzarellom i cheddar sirom, pommess i 2 umaka za SAMO 24kn!!!

81 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mmmm..... Za prste polizat!!! Odaberite ovo savršenstvo okusa i razveselite svoje nepce savršenim menu-om za sve generacije! Carstvo Mozzarella i Cheddar sira u kombinaciji s BBQ mariniranim pilećim mesom prava su čarolija okusa, a uz pocketse dobivate dva umaka i pommes! Kupon se može iskoristiti do 30.11.17.!

Ponuda uključuje: Hokus Okus - Čarolija Okusa, OSIJEK - Blaine Cheese Pocket menu.


Blaine Cheese Pocket menu sadrži: 

2 pocketa punjena mozzarellom i cheddar sirom, 

porcijom pommesa i 

2 umaka.


Za vrhunsku inovaciju potrebno je samo malo čarolije i naravno puuuuno sira. Isprobajte Blaine Cheese Pocketse i uživajte u carstvu Mozzarella i Cheddar sira, mesa mariniranog u BBQ umaku. Uz pocketse dobivate i dva umaka te pommes. Čarolija okusa!  

Hokus Okus nije samo obično mjesto u centru grada, to je simpatično uređeno i urbano mjesto koje odiše industrijskim dizajnom, opuštenom i ugodnom atmosferom i čarobnim proizvodima uz novi level street fooda, originalno i bez kopiranja ;) 

Odličnu recenziju možete vidjeti na sljedećem linku ;)

On promovira M.O.A.S. (Meat On A Stick) kulturu sa originalnim i autentičnim recepturama hrane, a gostu žele omogućiti da doživi neponovljivo iskustvo i pravu usitinu“čaroliju okusa”, što im je i moto branda. Dakle, ovaj simpatičan prostor jednostavno se može opisati u 2 riječi - Čarolija okusa :)!

 Vidimo se na gozbi! :D D :D

Naš facebook pogledajte ovdje!