[ZAGREB] Ojačajte mentalno i fizički! Mjesec dana neograničenog treninga za sve uzraste u Judo klubu Nippon za samo 149 kn! Ponudu mogu koristiti djeca od 4 godine na dalje te odrasli!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

JUDO utječe na psihološku stabilnost, ustrajnost, jača tijelo, uči, kako pobijediti strah nad protivnikom i preprekama koje se pojavljaju na treningu, natjecanju, školi i životu...Ponuda se može početi koristiti najkasnije do 01.11.2017.!

Što je to judo?

Judo je borilačka vještina i olimpijski sport nastao kao skup probranih tehnika iz JuJutsua. JuJutsu je u to vrijeme u Japanu bilo zajedničko ime za sve borilačke vještine (udaračke i hrvačke). Tada je osnivač Juda – Jigoro Kano, koji je savladao nekoliko stilova JuJutsua, odlučio uzeti ono najbolje od svakog stila i odbaciti nepotrebno.


Zašto judo?

JUDO utječe na psihološku stabilnost, ustrajnost, jača tijelo, uči, kako pobijediti strah nad protivnikom i preprekama koje se pojavljaju na treningu, natjecanju, školi i životu.

Jeste li znali? 

Dokazano je da djeca, koja se bave judom, poprave svoj školski uspjeh i za više od 10%. Najveći napredak su postigli oni, koji imaju višak energije i istupaju po svom ponašanju.

Uzrok za 70% povreda kod djece je pad kod igre, skok sa visine, vožnja biciklom, rolama… Zato ih je nužno naučiti pravilno padati i kontrolirati svoje tjelo u prostoru – a to omogućuju osnovni elementi juda.