Odmor u Rapcu! 3 dana uz 2 noćenja u hotelu Miramar 3* ili Allegro Hotelu 3*, buffet doručak i večera, korištenje vanjskog bazena s morskom vodom za 2 osobe za samo 768 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan odmor i last minute odmor! Spakirajte kofere i pravac u Rabac jer kupon vrijedi isključivo za termin 15.09.17. do 29.09.17.!

Allegro Hotel 3*

Uživancija i rekreacija u hotelu uz biserno bijele plaže u Rapcu. Allegro Hotel u Rapcu, u zelenoj oazi poluotoka Sv. Andrea, idealan je za odmor i one koji traže mir i okruženje djevičanske prirode.  Hotel nudi i obilje rekreacije te sadržaje za ljubitelje biciklizma.

U divnom zaljevu Rapca, na poluotoku Sv. Andrea, u zelenilu mediteranskog parka naći ćete nedavno obnovljeni Hotel Miramar. U sobama i studio apatmanima staklenim stijenama okrenutima prema moru ili šumi provest ćete nezaboravan odmor rekreirajući se na plaži ili jednim od brojnih sportova u ponudi.

Od standardnih soba s pogledom na park možete odabrati dvokrevetnu sobu sa spojenim krevetima za 2 osobe. Sve sobe u hotelu imaju telefon, LCD Sat TV, sušilo za kosu i sušilo za rublje.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.