Apartmansko naselje LAVANDE su se smjestile u tipičnom mediteranskom okruženju, u tišini, a nadomak svih potrebnih sadržaja.. Kuponi se mogu spajati sve do 30.09.17. pa možete produžiti svoj boravak i još malo uživati ;)

Vrhunac turističke ponude stoljetne Malinske čini apartmansko naselje Lavande. Nalazi se u blizini predivne plaže koja Vam pruža idealne mogućnosti za sport i zabavu. 

Tako uz more ima uređenu 3 km dugu stazu za bicikliste, trčanje i hodanje. Sportaši i klubovi mogu imati kondicijske pripreme. 

Vaš odmor u Malinskoj će obogatiti ukusno opremljeni smještaji apartmana Lavande u kojima će te naći sve potrebno za bezbrižan odmor od opremljene kuhinje, TV, do prekrasnog balkona s još ljepšim pogledom na mjesto i more. 

Apartmani Lavande-Malinska su za 2-4 osobe a uključuju spavaću sobu, dnevni boravak sa 2 ležaja, namještenu kuhinju s inventarom, kupaonicu i balkon ili terasu. Smješteni su u prizemlju i na prvom katu. 

Dolazak u Malinsku je vrlo jednostavan i brz zahvaljujući odličnim prometnicama i povezanosti otoka Krka mostom, uz to je i zračna luka smještena na otoku Krku udaljena 12km od apartmanskog naselja Lavande.

Više o Malinskoj

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.