[OSIJEK] Obnova lica nakon ljeta! 4 tretmana u Studiu za oblikovanje tijela T&D: 2x pilling, radiofrekvencija i čudotvorna maska za pomlađivanje! Nevjerojatni rezultati u samo 1 dolasku za 129 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje mehanički piling, enzimski piling, radiofrekvenciju lica te čudotvornu masku od zelene gline! Kupon je iskoristiv do 04.11.2017.!

Mini paket lica  se sastoji od 4 tretmana i uključuje:

Mehanički Piling lica

Enzimski piling lica

Radiofrekvencija lica

Posebne elektrode emitiraju radijske valove u dubokim slojevima kože, što uzrokuje zagrijavanje tkiva u dermisu, a što rezultira obnovom kolagena i poboljšanje kvalitete kože te smanjuje bore.

Maska od zelene gline

Zelena glina bogata je vrijednim mineralima koji zatežu i pomlađuju kožu (silicij, aluminij, željezo, kalcij, magnezij, oligoelementi, titan i ostali vrijedni sastojci). Ima sposobnost izvlačenja štetnih tvari iz kože te odstranjuje gornji sloj mrtvih stanica sa površine kože, potpomaže regeneraciju kože i njezinu prokrvljenost.

Maske, oblozi od gline smiruju upale kože, odstranjuju akne, mitesere, sprječavaju crvenilo i fleke, poboljšavaju formiranje kolagena i elastina, koji su važni za što trajniji izgled mlade i svježe kože.