[OSIJEK] Obnova lica nakon ljeta! 4 tretmana u Studiu za oblikovanje tijela T&D: 2x pilling, radiofrekvencija i čudotvorna maska za pomlađivanje! Nevjerojatni rezultati u samo 1 dolasku za 129 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Cijena uključuje mehanički piling, enzimski piling, radiofrekvenciju lica te čudotvornu masku od zelene gline! Kupon je iskoristiv do 04.11.2017.!

Mini paket lica  se sastoji od 4 tretmana i uključuje:

Mehanički Piling lica

Enzimski piling lica

Radiofrekvencija lica

Posebne elektrode emitiraju radijske valove u dubokim slojevima kože, što uzrokuje zagrijavanje tkiva u dermisu, a što rezultira obnovom kolagena i poboljšanje kvalitete kože te smanjuje bore.

Maska od zelene gline

Zelena glina bogata je vrijednim mineralima koji zatežu i pomlađuju kožu (silicij, aluminij, željezo, kalcij, magnezij, oligoelementi, titan i ostali vrijedni sastojci). Ima sposobnost izvlačenja štetnih tvari iz kože te odstranjuje gornji sloj mrtvih stanica sa površine kože, potpomaže regeneraciju kože i njezinu prokrvljenost.

Maske, oblozi od gline smiruju upale kože, odstranjuju akne, mitesere, sprječavaju crvenilo i fleke, poboljšavaju formiranje kolagena i elastina, koji su važni za što trajniji izgled mlade i svježe kože.