Šarmantan hotel nadomak starogradske jezgre Raba! 2 noćenja u classic sobi u Hotelu Imperial 4*, bogati buffet doručak i večera, besplatan parking i wi-fi, sve za 2 osobe za 1159 kuna!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imperial Grand Hotel je smješten kraj mirnog egzotičnog gradskog parka Komrčar blizu plaže i kulturnog i zabavnog života starog grada Raba.

Ovaj šarmantan hotel smješten je uz egzotični park, blizu plaže i starog grada Raba. Nudi sjajne sadržaje poput elegantnog vanjskog bazena i wellness centra s unutarnjim bazenom (uz nadoplatu), hotelski bife show-cooking restoran te à la carte restorane s atraktivnim terasama i odličnom ponudom lokalnih i mediteranskih jela i vrhunskih vina. 


Hotel je izgrađen 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine.


Danas u Imperial Grand Hotelu možete uživati u sjajnim sadržajima poput elegantnog vanjskog bazena, cocktail bara i restorana kraj bazena, restorana i wine bara In Vino Veritas te opuštajućeg wellness centra s unutarnjim bazenom (uz nadoplatu). Bogati bife doručak i večera poslužuju se u hotelskom restoranu, a navečer možete uživati u glazbi uživo na terasi hotela.


Prekrasna okolica hotela mami vas na jutarnji jogging, romantičnu šetnju gradskim parkom, opuštanje na gradskoj plaži ili vožnju biciklom uređenim biciklističkim stazama.


Na raspolaganju vam je i povoljan prijevoz brodom do romantičnih plaža u uvalama poluotoka Frkanj ili Suhe Punte.