[GORSKI KOTAR] Doživite nezaboravnu šumsku bajku! 3 dana/2 noćenja u prekrasnoj kući za odmor u idili prirode Liča, nedaleko Fužina uz uključene ulaznice za Šumsku bajku za 2-6 osoba već od 519 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Farus Travel] Obiteljski odmor u kući za odmor u Liču, nedaleko Fužina! Prava oaza za miran i aktivan odmor u prirodi! Idilična priroda, blizina staza za šetanje i bicikliranje te izletište za djecu i odrasle "Šumska bajka" na svega 1800m od kuće...

Doživite svoju bajku!

Ova lijepa kuća za odmor u Liču uređena je u goranskom stilu s dominirajućim drvom.

Kuća  je samostalni objekt sa 8-10 kreveta, dnevnim boravkom, sanitarijama, kaminom te vlastito natkrivenom pečenjarom.

Kuću okružuje lijepa priroda, blizina staza za šetanje i bicikliranje te izletište za djecu i odrasle "Šumska bajka"  koja je udaljena svega 1800m od kuće.

Izletište "Šumska bajka" idelno je mjesto za djecu i roditelje. Ovdje možete proslaviti rođendan, organizirati druženja, promatrati životinje....

Kompleks izletišta obuhvaća igralište za djecu (ljuljačke, tobogane, klackalice, trampolin), mogućnost promatranja životinja (veprovi i srne), mogućnost roštilja, prostrana livada za igre na otvorenom, klupe i stolovi, mogućnost cateringa, likovi iz bajke izrađeni od drva i još mnogo toga.

Novouređeno izletište  "Šumska bajka" udaljeno je svega 30km od Rijeke.

Proslavite rođendan ili odvedite svoje zaposlenike na zasluženi odmor  u prirodu kako bi se nakupljeni stres brže rješio!

Izletište "Šumska bajka" nudi:

tobogane, trampolin, ljuljačke, klackalice, kućice za igru i promatranje životinja, gater sa šumskim životinjama (veprovi i srne), mjesta za roštilj, livada za igre na otvorenom, mogućnost cateringa, klupe i stolovi za  odmor, hranu i druženje, likovi iz bajke izrađeni od drva, sanitarni čvor.

Dodatni sadržaji: biciklistička staza, dozvoljeno pušenje, grijanje, hladnjak, jahanje, klima, kuhalo za vodu, kuhinja, kupaonica, parking, perilica rublja, pristup invalidskim kolicima, sportski sadžaj, terasa, TV, upotreba roštilja..

Udaljenosti

AUTOBUSNA STANICA: 2000 m

BANKA: 2000 m

BENZINSKA CRPKA: 2000 m

CENTAR: 2000 m

DOKTOR: 2000 m

POŠTA: 200 m

RESTORAN: 500 m

SPORTSKE AKTIVNOSTI: 200 m

TRGOVINA: 200 m