Jesen u Novom Sadu! 1 ili 2 noćenja uz vojvođanski doručak za 2 osobe u Deluxe sobi, bazen i jacuzzi u vrtu, boca pjenušavog vina, waffle s čokoladom u Vili Panorama Aqualux već od 899kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u Vili Panorama Aqualux uz samu obalu Dunava u romantično uređenim Deluxe sobama sa pogledom na vrt ili sa jacuzzijem i pogledom Dunav, bogat vojvođanski doručak na bazi švedskog stola, jacuzzi u vrtu, bazen, finska sauna, boca pjenušavog vina, waffle s čokoladom, 10% popusta na sve masaže, večeru uz 2.paket... Djeca do 5 god.GRATIS! Kupon vrijedi do 20.11.'17.!

Vila Panorama Aqualux  se nalazi u mirnom dijelu Novog Sada na samoj obali Dunava sa jedinstvenim pogledom. Lokacija hotela je izuzetna zbog toga što gosti hotela u svakom trenutku mogu uživati u prelijepoj panorami Fruške Gore i Dunava. 

Hotel Vam omogućava da se odmorite i relaksirate, a istovremeno brzo stignete i do centra grada. Luksuzni interijer je idealan za odmaranje preko vikenda za parove i obitelji, a istovremeno za obilježavanje važnih sastanaka ili proslava. 

Gosti hotela imaju priliku, relaksirati u jacuzziju na otvorenom ili da uživati u zrakama sunca i tišini prirode.

Hotel raspolaže sa 10 smještajnih jedinica, te ukupno 22 ležaja. Sve sobe su luksuzno i komforno opremljene, klimatizirane, posjeduju LCD televizor, telefon, sef, wireless internet, mini bar, kao i moderno opremljenu kupaonicu sa tuš kabinom.

U prizemlju hotela se nalazi moderno opremljen restoran sa kapacitetom od 60 mjesta, kao i bar sa raznovrsnom ponudom. Ispred hotela se nalazi besplatan parking za goste sa 24-satnim video nadzorom.