[KVARNER] Odmor u Mošćeničkoj Dragi! Uživajte u Remisens Hotelu Marina 4* uz 2 polupansiona, piće uz večeru, paket dobrodošlice, Wellness&SPA za samo 1189 kn za dvoje!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo 16.09.-07.10.17. Isključeni termini su 18.09.; 22.-24.09. i 29.09.-01.10.17.! 1 dijete do 6 godina starosti na krevetu s roditeljima GRATIS!

O hotelu

Remisens Hotel Marina (4*) u Mošćeničkoj Dragi smješten je uz more i predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor na Opatijskoj rivijeri. 

Hotel se nalazi u blizini poznate dugačke šljunčane plaže i nudi izvrsne sadržaje posebno prilagođene obiteljima uključujući prostrane povezane sobe. Iskoristite prednosti ponude Family All Inclusive Light koja uključuje obroke i pića iz šankomata uz ručak i večeru  tijekom cijelog boravka.

Remisens Hotel Marina nudi zabavu za svakoga s bogatom ponudom sportova na moru i rekreacijskih aktivnosti. Provedite nezaboravan dan sudjelujući u organiziranim programima animacije za cijelu obitelj. Za najmlađe tu su mini klub i dječje igralište. Odraslima je na raspolaganju wellness i spa centar Five Elements za bijeg od svakodnevice i potpunu obnovu energije.

Zabava, sport i animacija

Remisens Hotel Marina nalazi se na Opatijskoj rivijeri i nudi brojne mogućnosti zabave. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su dva osvijetljena travnata teniska terena i brojne pješačke i biciklističke staze. 


Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; korištenje spa zone u wellness centru (prema raspoloživosti, za osobe starije od 16 godina) - infra crvena sauna, finska sauna, turska sauna, masažni tuševi, whirlpool za 4 osobe, relax zona; korištenje fitnessa; besplatan Wi-Fi.