Dan za čokoladoljupce u tvornici čokolade Zotter! Jednodnevni izlet 14.10.2017. autobusom agencije Autoturist Park uz pratitelja, posjet Grazu, za samo 139 kuna po osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Putujte sa Autoturist Parkom i posjetite tvornicu čokolade Zotter i centar Graza! Polazak u 6:15 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu!

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u 6:15 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje u smjeru Austrije. Dolazak u Riegersburg do tvornice čokolade Zotter.  Posjetiteljska ruta izuzetno je zanimljiva, a oko tvornice na 27 hektara zemljišta prostire se eko-farma s autohtonim pasminama domaćih životinja!
U predvorju ćete dobiti elektronski vodič sa slušalicama (na engleskom, njemačkom, slovenskom...) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-dvorana u kojoj će Vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi a po izlasku iz kina možete vidjeti, opipati pa čak i kušati suha kakaova zrna. Na sljedećoj možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa, još uvijek bez ikakvih dodataka. No, na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa, što je već pravi organoleptički izazov... Ponuđene će Vam biti i gotove Zotter čokolade, nekoliko desetaka različitih okusa. 
Potezanjem ručke možete iz čokoladne pločice odsjeći komadić te priloženom pincetom prebaciti odsječeni komadić u svoju keramičku žlicu i lagano grickati hodajući prema sljedećem stalku s drugom vrstom čokolade. Nema potrebe rezati više, jer takvih ćete komadića moći probati pedesetak! Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti - sami.

Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje čokolatina odnosno pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukati... Mnogo puta ćete se još osvrnuti preko ramena napuštajući ovo prekrasno mjesto, Zotterovo čokoladno carstvo na jugu Austrije, vrlo blizu slovenske granice.
Slijedi  odlazak u centar Graza. Šetnja gradom ili slobodno vrijeme za shopping do poslijepodnevnih sati. Odlazak prema slovenskoj granici te dalje prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.


Nakon kupnje kupona, javiti se pružatelju usluga na e-mail: autoturist-park@inet.hr, radi rezervacije mjesta u autobusu.