Zabavni park minijatura - idealna zabava za djecu i odrasle! Jednodnevni izlet autobusom KLAGENFURT I MINIMUNDUS 07.10.2017. za samo 155 kuna po osobi! GARANTIRANO PUTOVANJE!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U prekrasnom parku na Vrbskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25! Dok razgledavate poznate svjetske građevine, osjećate se kao div!


ARANŽMAN UKLJUČUJE:
prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu
razgled Klagenfurta
licenciranog turističkog pratitelja
organizaciju putovanja
jamčevno osiguranje agencije 

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
troškove osobne prirode
ulaznicu za park Minimundus – 17 eur odrasli, 8 eur djeca 6-15 god. (cijena za grupu od min.20 osoba)
sve što nije navedeno pod “Aranžman uključuje”


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u 7:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije do Klagenfurta. Dolazak u jedan od najneobičnijih muzeja na otvorenom – park minijatura MINIMUNDUS. Slobodno vrijeme za samostalno razgledavanje i šetnju uz brojne mini građevine iz cijeloga svijeta. 

Slijedi odlazak u središte KLAGENFURTA. Upoznavanje sa starom jezgrom grada koja je jedna od najljepših u Austriji. Razgled kulturno povijesnih znamenitosti te upoznavanje sa legendama uz koje je i vezana povijest grada: stari i novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, uršulinska crkva i samostan...


Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. Polazak prema Zagrebu u poslijepodnevnim satima.  Uz kraća usputna zadržavanja dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.  


OBAVEZNA provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem e- maila: autoturist-park@inet.hr