[VARAŽDIN]
Najučinkovitiji paket revitalizacije nakon ljeta! 1 ili 3 tretmana revitalizacije i hidratacije lica! Piling, serum kolagena i hyalurona, LED maska, masaža i radiofrekvencija već od 139kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršena kombinacija tretmana za lijep izgled kože lica, posebno sada nakon ljeta kad je koži potrebna hidratacija, piling i "hrana" u obliku maska za lice!

Prije nego pritisnete KUPI odaberite željenu opciju:

1x Tretman revitalizacije, Led maska i hidratacije lica koja uključuje:
enzimski piling, pojačanu hidratacija (serum kolagena i hyalurona), LED maska (kromoterapija ) maska, masaža i radiofrekvencija. Kupon se koristi u jednom dolasku.

3x Tretmana revitalizacije, Led maska i hidratacije lica koja uključuje: enzimski piling, pojačanu hidratacija (serum kolagena i hyalurona), LED maska (kromoterapija ) maska, masaža i radiofrekvencija. Kupon se koristi u 3 dolaska.


• Zatezanje, obnova kolagena i rejuvenacija kože
• Anti ageing tretman zaglađivanja finih bora
• Mikrocirkulacija i uklanjanje pigmentacijskih mrlja
• Ubrzano obnavljanje kože kod ožiljaka
• Ubrzani tretman oporavka nakon operacija i lasera

Radiofrekvencija lica  je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on jeidealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.

Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. 

Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svjetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu.

Enzimski piling -  za duboko čišćenje pomaže otkloniti čak i najzahtjevnije nečistoće sa kože.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na e-mail: jvrbanec63@gmail.com ili br.tel: 091 1653184 uz KOD i ID kupona po primitku.