[ZAGREB] DOVEDITE SE U FIT FORMU NAKON LJETA!!! Crno Jaje i Salon Step donose Vam 9 tretmana mršavljenja: 3 kavitacije i 3 vakuma ili 3 elektrostimulacije po super cijeni i za samo 249 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka Vaše kilice lagano "odstepaju" od Vas uz ovu odličnu ponudu Salona Step iz Zagreba! Kupon vrijedi isključivo do 18.11.2017.!

Kavitacija je liposukcija bez noža. Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana (1-4cm). Oblikovanje trbuha, bokova, bedra, stražnjice, koljena i nadlaktica bez kirurških zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativa liposukcije. Precizno odstranjivanje lokalnih masnih naslaga bez dugotrajnog oporavka.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. 

Postupak kavitacije se vrši na način da sonda aparata klizi po koži preko nanijetog ultrazvučnog gela, a kao jedine prateće pojave javljaju se osjećaji topline i relaksacije. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. 

Tretmanima kavitacije gubi se nekoliko stotina grama masnih stanica, što je vidljivo i po smanjenju obujma od 2 – 5 cm na mjestima gdje postoje naslage sala ili masni celulit. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani se preporučuju.

Vakum 

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog masnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. 

Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. 

Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 


Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.


Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.