Hotel Imperial*** i Crno Jaje nude Vam uživanje u Vodicama po super cijeni! Hotel je smješten tik uz more, okružen parkom uz mirise mediteranskog bilja, teniskim terenima... Kupon vrijedi isključivo u terminu 15.09.- 01.10.2017.!

RIVIJERA Hotel IMPERIAL smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Cijeli kompleks raspolaže kapacitetom od 425 soba i 10 hotelskih apartmana. Hotel ima suite,superior i standard sobe, smještenih na morskoj ili pak park strani, standard sobe nisu klimatizirane i nalaze se na park strani, superior sobe su klimatizirane i na morskoj strani. Sve imaju pripadajući balkon, a opremljene su satelitskom televizijom i telefonom. 

Glavna zgrada hotela kompletno je renovirana te nudi smještaj u komfornim STANDARD +, SUPERIOR I SUITE SOBAMA.

SUPERIOR i SUITE SOBE

dvokrevetne ili trokrevetne

klima-uređaj

balkon

kupaonica s WC-om

SAT TV

telefon

minibar

sušilo za kosu


STANDARD + SOBE

dvokrevetne ili trokrevetne

balkon

kupaonica s WC-om

SAT TV

telefon

RIVIJERA Hotel IMPERIAL u Vodicama pripremio je za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. 

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu.

U sklopu hotela su klimatizirani pansionski restoran, restoran a-la carte, aperitiv-bar, a na plaži snack, te cocktail-bar, zatim TV sala i suvenirnica.

U ponudi su autohtona dalmatinska jela i vina, a sve to upotpunjava neodoljiv miris nadaleko poznatog maslinovog ulja.

Razvedenost obale, s brojnim otocima, čine grad još atraktivnijim.

Njegove ljepote upoznat ćete šetajući ulicama i trgovima starim šest stoljeća. Osim toga, u Vodicama ćete uvijek naći bogatu ponudu zabavno-ugostiteljskih i rekreacijskih sadržaja.

Raznovrsnost hotelske ponude upotpunit ćemo Vam organiziranjem posjeta obližnjim NP Krka i Kornati i drugih izleta s polaskom iz hotela.

U blizini hotela, u hladu guste borove šume, nalazi se istoimeni autokamp.

Kao jednu od najpoznatijih turističkih destinacija na našoj obali, Vodice krasi epitet "grada koji živi za turizam i od turizma".

Više slika prekrasnog Šibenika i Šibenske rivijere pogledajte na facebook stranici "Foto iz zraka Šibenik" na linku ovdje.