[MAĐARSKA] Gastro i welllness užitak za sve koji se žele razmaziti u samom centru sela Nagyharsany! 2 noćenja sa doručkom i 1h korištenjem privat jacuzzija u Villi Aralica, za dvoje i samo 579 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mjesto užitka i zadovoljstva i idealno mjesto za odmor u ugodnom okruženju! Prava prilika idealnog odmora u exluzivno uređenom, novootvorenoj Villi gdje možete uživati u izvrsnim mađarskim vinima i gastronomskim specijalitetima, ugodnom smještaju te wellnessu! Kuponi su iskoristivi do 12.11.2017.!

Nudimo Vam kušanje 10 vrsta vrhunskih vina po cijeni 5 kn/dcl.

Interijer Apartmana Aralica nudi eleganciju velikih gradova, a ipak u sebi zadržava ruralnu diskreciju: mjesto gdje se moderno i tradicionalno upotpunjuju. Nudi visoki nivo „gradske kavane” i restorana. 

Ukupan kapacitet smještaja je 24 osobe u udobnim i lijepim sobama, a privat wellness nudi intimu i maksimalan odmor gostima.

Danas naš pansion nazivamo Mediteranski Vinski Vrt i očekujemo grupe kojima nudimo hrvatske specijalitete kao što je kulen iz hrvatske Baranje, a izvrsna vina iz Nagyharsanya i Villanya iz mađarske Baranje.

Nagyharsany je godinama glavna stanica poznatom petodnevnom festivalu po imenu Ördögkatlan (Vražji kotao) prvi tjedan u kolovozu, koji  posjeti cca 80.000 posjetitelja, a koji je značajan po svojim kulturnim manifestacijama, koji se dijelom održava i u našem dvorištu na površini 5.000 kvadrata s prezentacijom hrvatske kulture i gastronomije.

Oživjeli smo u našem dvorištu 1000 godina staru legendu o Nagyharsanyskom brdu u tornju koji je ujedno i vidikovac.

Nadalje organiziramo za Vas fešte, partyje, rođendane, djevojačke i momačke večeri s hostesama, plesačima i plesačicama.

Iznajmljujemo Vam i apartmane za ugodne trenutke odmora. Pansion se nalazi 10 km od graničnog prijelaza sa Hrvatskom, Baranjsko Petrovo selo, 5 km od Villanya (grad vina), 8 km od Siklosa (SPA kupalište), 12 km od Harkanya (ljekovita banja), u samom centru sela Nagyharsany.