Wellness usluge u hotelu Salona Palace u Solinu! Piling, masaža i spa manikura već od 399 kuna ili paket sa 10 masaža, 5 sauna i 5 cardio treninga za samo 1749 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se u ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama stučnih terapeuta!

Thermae Salonae Wellness & SPA

Sa 3 različite saune, jacuzziem, relax sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života. 


Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.


U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru!


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna predrezervacija na tel.: 021 250 900 ili e-mail: wellness@salonapalace.com, te potvrda iste po primitku kupona uz KOD i ID kupona