[ZAGREB - PONUDA ZA SVE ISTINSKE GAMERE] eSport Arena Zagreb poziva Vas u Gaming Centar! Kupnjom kupona dobivate čak 3600 Coinova uz 60% popusta na Coin Bundle i za samo 20kn!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupnjom dobivate 60% popusta na Coin Bundle koji vam omogućuje igranje u eSport Areni! GRATIS: Promotivna akcija Ratea do 31.10.2017 od 900 Coinova po satu!!! Igrajte više za manje!!!

Želimo poboljšati kvalitetu gaming kulture s nizom Gaming arena koje imaju jednu od najsofisticiranijih oprema na ovim područjima!

Naša eSport Arena je centar sklapanja novih prijateljstva i dobre zabave.

Lakše planiranje i praćenje turnira, liga i drugih događanja omogućuje i naša eSport Arena GO aplikacija (uskoro i na iOS sustavu).

Pronalazite timove i igrače, povežite se putem Discorda, uključite se u grupe vaše najomiljenije igre i budite dio gaming kulture!

Rezervirajte mjesta u eSport Areni i pratite količinu Coinsa koji zamjenjuju sistem plaćanja po satu igranja. Pratite Coin rate i igrajte više za manje!

Ponuda uključuje: 

kupon sa 60% popusta na Coin Bundle po redovnoj cijeni od 50kn (sada plaćate samo 20kn). 

U paketu dobijete 3600 Coinova koje možete iskoristiti u eSport Areni. 

Iskoristite i fiksni promotivni Rate koji iznosi 900 Coinova po satu do 31.10.2017. kako bi čak četiri sata igrali po najpovoljnijoj cijeni.

Ukoliko kupon iskoristite nakon navedenog datuma, Rate je podložan promjenama. Osnovni (ujedno i najviši) Rate iznosi 1800 Coinova po satu.