Romantična 3 dana za dvoje u hotelu Valamar Koralj *** na Krku! Već od 925 kuna očekuje Vas superior soba, buffet doručak i večera i jednokratno korištenje SPA zone u trajanju 3h!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od svakodnevice u gradić Krk na istoimenom otoku sjevernog Jadrana. Romantični odmor u hotelu Valamar Koralj savršen je izbor za parove koji traže opuštajući ambijent!

Potpuno izdvojen u mirnom zaljevu najdostupnijeg hrvatskog otoka Krka, a opet nadomak istoimenog staroga grada, ovaj romantični hotel opušta već na prvi pogled. Opuštanje u wellness centru, biciklističke ture po otoku ili potraga za gastro užitcima, koji god bio motiv vašega dolaska, svi će naći odgovore u ovoj opuštenoj hotelskoj oazi, čak i ako “samo” tražite pravi ambijent za vaše manje poslovne evente.


Romantični odmor na otoku Krku u hotelu Valamar Koralj  savršen je izbor za parove koji traže opuštajući ambijent. Otkrijte povijest staru preko 2000 godina, znamenitosti, uređene plaže i prozirno otočko more. Parove koji traže romantično utočište oduševit će hotel Valamar Koralj iznad plaže i skrovite uvale!

Kao nositelji oznake „bike hotel“ nudimo vam paket usluga za bezbrižan biciklistički odmor na Krku. Krenite na stručno vođene biciklističke ture uzbudljivim otočkim krajolicima na unajmljenom MTB biciklu više klase ili vlastitom biciklu. Na raspolaganju su vam još sigurno spremište za bicikle, mape staza i info mape i brojne druge popratne usluge.


Sadržaji SUPERIOR SOBE S BALKONOM

Besplatan Wi-Fi pristup Internetu
LCD TV
Mini bar
Sef na recepciji - uz nadoplatu
Sušilo za kosu
Telefon s izravnim biranjem
Utičnice 220 V
Vrsta poda: tapison