Wellness paket detoksikacije! Masaža cijelog tijela, Panthermal komora, maska za tijelo od gline te peeling tijela u Wellness centru Aquathermal za 199 kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Regenerirajte se i uklonite posljedice stresa te guštajte malo više od 1,5h u Wellness centru Aquathermal u Zagrebu uz 65% popusta!

Ponuda uključuje: Wellness paket detoksikacije u Wellness centru Aquathermal za 199 kn! 

 

U ponudu je uključeno: 

 masaža cijelog tijela 40 min., 

 Panthermal komora 30 min., 

 maska za tijelo od gline 20 min., 

peeling tijela 10 min.

Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam. Glavobolje, umor, stres, bolovi u mišićima, sve to može biti lako izliječeno, vrlo jednostavnim instrumentom - našim rukama! 

PANTHERMAL komora objedinjuje nekoliko tretmana u jednom:

Detoksikacija se odvija pomoću ionizirane pare, koja potiče znojne žlijezde i otvaranje pora čime se obilno izlučuje voda, štetne i beskorisne tvari, a stanice se opskrbljuju kisikom.

Molekularni kisik u tijelo ulazi cijelom površinom kože i stimulira cirkulaciju i rad organa. Aktivni kisik u literaturi je predstavljen kao koristan i bitan za metabolizam, pa je iz tog razloga i zbog njegovog antibakterijskog učinka definiran kao "krijepilo za tijelo".

Aktivni kisik ili ozon nema nikakvog toksičnog djelovanja na organizam, a u manjim količinama djeluje antiseptički, antibakterijski, metabolički kod oksigenizaciju kod anemije i intoksikacije, umanuje brzinu sedimentacije, pozitivno djeluje na neurovegetativni sistem.

Korištenjem mješavine korisnih plinova (molekularni i aktivni kisik) kroz kožu, zajedno sa ioniziranom parom postiže se:
antistersni učinak, detoksikaciju organizma, usporavanje starenja stanica, opći ili lokalni učinak mršavljenja, anticelulitni učinak, opuštanje i savladavanje svih vrsta umora, povećanje energetskog nivoa unutarnjih organa.