Obiteljski odmor na Krku! 2 buffet polupansiona u superior sobi s balkonom u Hotelu Corinthia - Baška***, bazeni, fitness centar za 2 osobe super povoljno! Dijete do 15 god. GRATIS na pomoćnom ležaju!

43 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aktivan i zabavan obiteljski odmor pored čuvene plaže u Baški na otoku Krku! Boravišna pristojba i eko taksa su uključene u cijenu! Kupon vrijedi isključivo za termin od 23.09.17. do 20.10.17.!

Ispunjen obiteljski odmor očekuje vas u hotelu Corinthia-Baška kraj znamenite Vele plaže u Baški na samom jugu otoka Krka. Prirodni sitni šljunak, pješčano morsko dno i blagi ulaz u čisto more osvojit će vas na prvi pogled, a Vašu djecu će potaknuti na prve pokušaje plivanja. 

Mališani će se zabavljati i u Mini Clubu, na dječjim igralištima i bazenima ispred hotela. Dok oni uživaju, Vi ćete se opuštati na ležaljci ili uz hidromasažu na prostranim vanjskim bazenima hotela.

Za potpuni gastronomski užitak, nudimo vam bogati buffet u hotelskom show-cooking restoranu i specijalitete domaće kuhinje u modernom ambijentu bistroa Funtana u prizemlju hotela.

Hotel Corinthia-Baška iznenadit će Vas vrhunski uređenim wellness centrom na 1300 m2 s unutarnjim bazenom, saunama, whirlpoolima, fitness studiom i raznolikim tretmanima.


BAZENI U SKLOPU HOTELA

Iskoristite mogućnost i besplatno uživajte na vanjskim i unutarnjim bazenima hotela Corinthia Baška. Opustite se uz ležeće masaže, hidromasaže, gejzire, slapove i vodoskok na prostranom vanjskom bazenu. Djecu će zabaviti likovi žabe, dupina i morskog lava u dječjem bazenu. Nakon sunčanja na otvorenom, prebacite se u unutarnji rekreativni bazen s gejzirima, slapovima i svjetlosnim efektima, a zatim uronite u tople vodene mjehuriće whirlpoola. Isprobajte parnu kupelj, infracrvenu ili kombiniranu finsku saunu. Dok iščekujete blagodati tajlandske masaže, tretmana ljekovitim biljem ili solarija okrijepite se u Vita baru u sklopu wellness centra.

SUPERIOR SOBA, BALKON

Izdvojeni sadržaji: balkon, Max. 2 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija, 19 m2

Sadržaji: detektori dima, LCD Sat TV, posluga u sobu na upit, pristup Internetu, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem, utičnice 220 V

Vrsta poda: tapison

WELLNESS CENTAR BAŠKA

Dok istražujete pažljivo osmišljen interijer Wellness centra Baška u prizemlju hotela Corinthia Baška, osjećat ćete se kao da hodate slikovitim mediteranskim ulicama. Uživat ćete u harmoniji boja mora, pijeska i sunca, u nenametljivim zvukovima valova i vjetra i u aromatičnim mirisima lavande, ružmarina, lovora, metvice i kadulje. Glavna "ulica" u zatvorenom dijelu wellnessa dovest će Vas do 5 funkcionalnih cjelina - unutarnjeg bazena, Beauty centra, SPA relax centra sa saunama i whirlpoolima, prostorija za masažu i fitness dvorane. Uz prirodne preparate s mediteranskog tla osjetit ćete ravnotežu tijela i duha. U sklopu wellness centra moći ćete besplatno uživati u unutarnjim i vanjskim bazenima te u fitness centru.