[KRK - HOTEL ZVONIMIR 4*] 2 noćenja, superior soba s balkonom/pogled more, bogati buffet polupansion, korištenje bazena i fitness centra u obližnjem hotelu Corinthia, sve za 2 osobe za 1110kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel za ljubitelje biciklizma i opuštanja pokraj poznate plaže u Baški na otoku Krku! Dijete do 15 godina uključeno u cijenu na pomoćnom ležaju!

Smješten uz čuvenu Velu Plažu u Baški, sa prostranim sobama okrenutim moru, u idiličnom okruženju mediteranskog zelenila, hotel Zvonimir pruža mirno utočište za opuštajući odmor i sjajne uvjete za bavljenje biciklizmom.


Budite se uz šum valova. Promatrajte šetnicu, stabla i more uz slasan bife doručak ili večeru na terasi hotelskog restorana Jelena. Provedite dan na plaži uz tirkizno more ili unajmite bicikl i GPS uređaj i krenite cestovnim i brdskim stazama do krajolika nalik površini mjeseca i pitomih vinograda u okolici Vrbnika. 

Neograničeno korištenje unutarnjih i vanjskih bazena i fitness centra u wellness centru hotela Corinthia


Nakon dana ispunjenog aktivnostima opustite se uz vodenu masažu na prostranim vanjskim i unutarnjim bazenima obližnjeg hotela Corinthia-Baška (besplatno) ili se nagradite saunama, whirlpoolima i tretmanima mediteranskim biljem u Wellnessu Baška.

Odmarajte na 5 m od jedne od najljepših hrvatskih plaža u hotelu sa svim sobama okrenutim prema moru. Jutra dočekajte uz šum mora, a navečer se zaljubite u magičan prizor mora, otoka i zaljeva u svim bojama sutona.


Hotel Zvonimir vam jamči visoki standard biciklističkog odmora. Iskoristite sve pogodnosti od najma bicikla i GPS uređaja s trasiranim rutama, preko sigurnog spremišta za bicikl do školovanih biciklističkih vodiča, energetskih paketa i kvalitetnog biciklističkog servisa.

Od Superior soba s balkonom 

Iz 30 Superior soba pruža se otvoreni pogled na čarobno more i stjenoviti otočić Prvić.


Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: callcenter@valamar.com, uz KOD i ID kupona.