PodržimoNaše

[OSIJEK] NOVO!!! Trajna depilacija najnovijom AFT -SHR tehnologijom u Body Creator Centru!!! 35 tretmana - 5 x: potkoljenice, natkoljenice, bikini zona, trbuh crta, pazuh, nadusnice, brada za 999kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Donosimo odličnu jesensku ponudu za sve Slavonke - 35 vrhunskih tretmana na 7 zona!!! Svim kupcima Crnog Jaja - GRATIS: 3 infrared relax kapsule!!! Kupon je iskoristiv sve do kraja prosinca, stoga uživajte maksimalno u ovim!!!

AFT - SHR tretman je najnoviji tretman koji koristi pulsirajuću svjetlosnu energiju. Naziv dolazi od skraćenice :

Advanced

Fluorescence

Technology


Tretman se temelji na principu upijanja svjetlosne energije u kromoforama (melanin, hemoglobin), tvarima koje imaju pigment. Pri tome se oslobađa energija koja izaziva različite efekte, primjerice uništenje, stimulaciju. AFT - SHR tretman razlikuje se od lasera po tome što koristi valne zrake raznih duljina koje putuju različitim smjerovima i imaju različite karakteristike. Prvi uređaj koji je radio na principu AFT - SHR tretmana je IPL uređaj (Intense Pulsed Light). AFT tehnologija je mnogo naprednija, pouzdanija i bolja u odnosu na IPL uređaj koji ima nuspojave i slabije rezultate tretmana u odnosu na AFT tehnologiju.

AFT - SHR kombinira visoku snagu, nisku gustoću protoka i super visoku frekventnost kratkih pulseva, postupno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacije. SHR postupno zagrijava kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korijenu dlake. Ne izlažući korijen dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, SHR ne uzrokuje traumu kože s višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe koje ne žele bolne tretmane.

AFT-SHR tretman se može provoditi u bilo koje doba godine, budući da je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana AFT - SHR metodom. Tradicionalne e-light metode visokog zagrijavanja efikasno podižu temperaturu područja korijena, bulbusa i okolnog tkiva, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu kromoforu (biološki aktivne molekule kože). Umjesto toga, SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (potpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomicanjem laserske glave preko tretiranog područja. AFT SHR podiže i održava temperaturu do 45°C do 50°C, držeći toplinu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući ugodnu temperaturu na površini kože. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na razinu potrebnu za sprečavanje rasta dlake. 

AFT - SHR tehnologija osigurava podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što bi moglo uzrokovati bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Time se eliminira osjećaj boli, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL-a i lasera za uklanjanje dlačica. AFT - SHR tehnologija predmet je kliničkih studija, brojnih stručnih izvještaja, članaka i drugih profesionalnih studija. 

U studijama koje uspoređuju SHR s drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava. Bezbolan, za sve tipove kože.