Po 1. puta i ekskluzivno u Hrvatskoj Vam predstavljamo najomiljeniji svjetski “Creme de la Creme” LYCON vosak!!! Depilacija voskom brazilke + GRATIS depilacija nogu u Studiu Nice u Zagrebu za 149 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Australski brend LYCON od sada je i u Hrvatskoj!!! Omiljen među Hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnogi drugi!!! Proglašavan je najboljim voskom u svijetu i koristi se u više od 90 zemalja diljem svijeta! Kupon je moguće iskoristiti sve do 20.11.2017.!

LYCON precision waxing – takozvana precizna i gotovo bezbolna depilacija. 

Lycon vosak otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. 

Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože.

Posebno bi istaknuli da zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korjenom i time je depilacija i do 70% manje bolna.

Lycon voskovi su proglašavani najboljim voskovima u svijetu i koriste se u više od 90 zemalja diljem svijeta!!!

Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Voskovi sadrže neke od najfinijih i nježnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija, čajevac. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila. Tretman je izuzetno higijenski i siguran.