[ROVINJ] Doživite ljepotu Istre i istražite ju ove jeseni! 3 dana uz 2 noćenja u sobi, doručak, besplatan WI-FI i parking, sve za 2 osobe za samo 739 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupnjom ove ponude djeca do 4 godine borave gratis! Kupon vrijedi isključivo od 24.09.17. do 01.11.17.!

Hotel „Vila Lili“ Vaš je najbolji odabir u Rovinju.

U rezidencijskoj četvrti a blizu mora i ostalih hotela smjestio se i naš mali hotel. 17 soba i 3 hotelska apartmana su upravo ono što ste željeli za svoj odmor i Vašu obitelj, ali i kućnog ljubimca.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatan WI-FI, besplatan parking 100 m od hotela.


CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na br.tel.: 052 840 940 ili 091 684 0943.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail vila-lili@pu.t-com.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Dnevni bar radi cijeli dan za Vas, a istarska vina će Vas oduševiti. Trebate ih samo otkriti. Uostalom probat ćete i naše kolače kad se vratite s kupanja ili šetnji.

Navečer možete promatrati nebo, zvijezde i planete iznad Hrvatske jer na mansardi su dva dobra teleskopa.Mi smo mali tim koji će slušati Vaše želje i planove. Naše palme obavijene cvijetom jasmina će Vas pozdraviti pri dolasku, a kaktusi će procvasti na jedan dan.

Ne nudimo samo „doručak“ nego i pravi užitak mirisa i okusa koje daje crvena istarska zemlja, ali i more. Fileti inćuna i sardina s najboljim djevičanskim maslinovim uljem, kruh i sir s maslinama, a tek pekmezi i džemovi spravljeni u našoj kuhinji …

Sobe su sve različite, a odišu šarmom domaćina. Kreveti su kao stvoreni za dobar san a jastuci antialergijski. Kad otvorite ujutro prozor Vaše sobe, sunce će Vas pomilovati po licu a miris mora, lavande i ružmarina zaželit će Vam DOBRO JUTRO.

Doručak će Vas čekati do kasnih jutarnjih sati. Ne zaboravite: ako niste kupač i šetnje „na noge“ ili biciklom uz more su predivne.

Navečer čeka Vas dobra KNJIGA u našoj biblioteci.