[STUBIČKE TOPLICE - MARTINJE] Najluđi vikend u godini 10.-12.11.17.! 2 polupansiona u Hotelu Matija Gubec uz "Lepe Cajte", wellness, neograničeno mlado vino...za 2 osobe i samo 798kn!

73 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u zabavnoj ceremoniji krštenja mošta uz živu domaću zagorsku glazbu i zabavu do ranih jutarnjih sati uz sastav "Lepi Cajti", špelancije i ceremoniju krštenja mošta, bogata martinjsku večeru, prezentaciju vina 'SEVER' i ono što je najvažnije da bi zabava bila potpuna....mlado vino u NEOGRANIČENIM KOLIČINAMA! Veni, vidi, vici... :)

Blagdan Martinja obilježava se 11. studenog jer je baš na taj dan 397. godine pokopan Sveti Martin iz Toursa, zaštitnik vinara i vinograda. On je bio također i zaštitnik vojnika, konjanika, gostioničara, liječenih alkoholičara, hotelijera, gusaka, uzgajivača konja, švicarske papinske garde i Francuske, ali i nekoliko mjesta u Hrvatskoj. Po narodnom vjerovanju Martinje označava kraj jeseni i početak zime jer su svi radovi u poljima gotovi. Stoga proslavite Martinje u Hotelu Matija Gubec uz grupu "Lepe Cajte" i svečanu Martinjsku večeru. 

Martinjski MENU: 

Domaća Zagorska juha, 

Pečena patka - Pečenica - Krvavice - Kuhani suhi buncek, 

Mlinci - Restani krumpir - Kiselo dinstano zelje, 

Miješana salata, 

Zagorski štruklji, 

Kruh miješani, 

Konzumacija mladog vina u neograničenim količinama.

Hotel Matija Gubec – Vaš je hotel smješten u samom <3 Hrvatskog Zagorja, okružen zelenilom prekrasne prirode, nalazi se u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. 

Stubičke Toplice su u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.