[ZAGREB] Samo na Crnom Jaju! Smanjite obujam uz revolucionarni aparat najnovije generacije MED CONTOUR u Beauty centru Venus! Tri paketa i zona na odabir već od 449 kuna!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Radi se prvoj PRAVOJ alternativi operativnoj liposukciji koja ujedno ne zahtijeva nikakvo vrijeme oporavka, te je ujedno najizvođeniji tretman nekirurškog uklanjanja masnih naslaga u SAD-u 2013., 2014. i 2015. godine!


Prednosti tretmana: 
potpuno bezbolan, ugodan tretman (osjećaj je sličan kao kod masaže vrućim kamenjem)
odmah vidljivi rezultati
najbolji aparat na tržištu za brzo i neinvazivno oblikovanje tijela
istovremeno uklanjanje celulita i zatezanje kože
izvrstan učinak u kombinaciji s limfnom drenažom
100% siguran, odobren od strane FDA
rezultati tretmana slični kao kod operativne liposukcije

U svakom paketu uključena su i dva tretmana LIMFNE DRENAŽE!


Samo Med Contour aparat ima čak dvije ultrazvučne glave koje su postavljene pod međusobnim kutom od 135 stupnjeva, a također ima i vakuum te aplikator za otvaranje limfnih čvorova i limfnu drenažu.

Prosječno smanjenje obujma ovise o trenutnom stanju, masnom tkivu koje se tretira, godinama pacijenta, metabolizmu te hormonalnom statusu. 

Ovaj uređaj usisava tkivo i kroz djelovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućuje kontroliran tretman.


Djeluje na same uzročnike celulita stoga su rezultati tako uspješni. Razbijaju se masne stanice i vezivna vlakna što naposljetku dovodi do uklanjanja samog celulita. Posebno učinkovita kombinacija su aparat i limfna drenaža koja slijedi potom jer se tako potiče prirodni proces organizma da izbaci višak masnih kiselina i eliminira ih iz tijela.

Tretman se ne preporučuje osobama:
-s problemima jetre, 
-kožnim oboljenjima, problemima srca ili krvnožilnog sustava, 
-osobama s ugrađenim pacemakerom, 
-osobama koje boluju od tromboze, 
-trudnicama, dojiljama, 
-osobama koje trebaju transplantaciju organa, 
-osobama s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.