[BIOGRAD NA MORU] Za sve ljubitelje pomorskih vozila! Skupite ekipu i posjetite Biograd Boat Show! 3 dana i 2 noćenja u apartmanu Sandra (90 m2), sve za 4 do 6 osoba za samo 489 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Planirate posjetiti Biograd Boat Show od 19.-22.10.'17 pronađite smještaj po super povoljnoj cijeni upravo na Crnom Jaju i to u Apartmanima Sandra!

Apartmani imaju 90m2, balkon sa pogledom na more.


Svaki apartman ima:
TV,
SAT,
WI-FI,
potpuno opremljeni u kuhinji sa plocom za kuhanje,
toster,
mikrovalna,
kuhalo za vodu,
caffe aparat,
posuđe i sav pribor vezano za kuhinju,
perilicu za suđe,
sobe su prostrane i svaka soba ima svoj balkon,sa pogledom na more.
U kupaonama je perilica za rublje.

Ručnike veliki i mali po osobi su u apartmanima. Apartmani su opremljeni sa posteljinom u cijenu je uračunato i završno čišćenje apartmana.


VIŠE O BOAT SHOW-u

U dvorištu je grill koji je na raspolaganju, parking je nas privatni 8 parking mjesta.
 "Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, sa najviše izlagača i plovila na Jadranu. 


Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i  Nenu Belana za besplatan subotnji party uz  Mirnovec vatrometni spektakl , koji će promovirati njihov Fun park u Biogradu i koji će biti otvoren za dane sajma, nudeći cjelovit obiteljski ugođaj u Biogradu. Regate - kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Offshore Challenge za vrijeme sajma." izvor:http://www.bbs.com.hr/

Dodatna pogodnost APARTMANA SANDRA: besplatan parking i besplatan WI-FI.