Stara obiteljska kuća "Ružin pupoljak" nalazi se u selu Ružići, blizu rijeke Raše, gdje možete šetati Ili planinariti jer je kuća nadomak planina Učka, Ćićarija, Skitača!

Ravno iz kuće možete se biciklom satima voziti po okolici kao i sudjelovati u biciklijadama. Građena tradicionalnim materijalima, nedavno renovirana i komforna, pogodna za seminare, proslave, ljetovanja, obilaske prirode! 

More i divne plaže su na udaljenosti od sedam kilometara. Svi gastronomski i kulturni sadržaji kojima je Istra bogata, nadohvat su vam iz te kuće koja je na istočnoj obali Istre, a jednako brzo iz nje stižete do Pule ili Rijeke, Rovinja, i vraćate su u mir kojim odiše.


Svi ljubitelji Istre i oni koji će to postati, evo nekoliko informacija o onome što možete raditi ako se ne kupate i ne sunčate. Ovih dana i tjedana održat će se u Istri brojne manifestacije: sportske, gastronomske, namijenjene djeci, vjernicima, ljubiteljima biciklizma, ili wellnessa. 

Pa požurite u kuću Ružin pupoljak iz koje su vam dohvatljive sve manifestacije: Dani komunikacija, Smotra istarskog tovara, Žminjska štorija, Proslava SV. Marija od zdravlja, Dani tartufa, Festival Visualija, Festival sira i izbor naj-koze, biciklistička utrka Terra Albona, Bodljikavi dani u Žminju, fešta Bela nedeja, manifestacija Teći, isti, piti, Ribolovni kup Koversada, Fešta Petrovia. I to je samo dio onoga što možete dohvatiti iz svoje baze u kući Ružin pupoljak, u selu Ružići pored Labina.Biciklisti, šetači, berači gljiva i bilja, ljubitelji masaža, mira, mora, šetnji, pronađite nešto za sebe i ujedno gostujte u kući s popustom!
 

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.Boravišna pristojba je uključena u cijenu!


Kuća ima terasu od 10o kvadrata i dvorište od 5 tisuća kvadrata, sa cvjetnjakom i mediteranskim biljem, te voćkama. Uz kuću je bazen od 35 kvadrata. Ako odlučite ostati u kući i ne sretati nikoga te uzeti predah od svega, također možete, jer je kuća blizu civilizacije ali u okrilju šume, gdje se čuje samo pjev ptica i cvrčaka. 

Ako ste više društveni tip, možete organizirati obiteljske proslave i rođendane, kao i obilaziti brojne fešte kojima Istra obiluje i u kasno ljeto. 


Kuća je ugodna, novonamještena, dobro opremljena (roštilj, posuđe).  Ograđena je te tako ima dovoljno prostora i  automobil i ljubimce i djecu. 
U dvorištu se nalazi: ljuljačke i set za badminton.

Završno čišćenje nije uključeno u cijenu i plaća se 200,00 kn na licu mjesta!