[TROGIR] Provedite 3 dana u luksuznom Hotelu Brown Beach House uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u classic sobi, 1 ulaz u saunu, hamam i jacuzziju te tea time kuponu, sve za samo 1699 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen paket za uživanje u hotelu Brown Beach House-u koji se nalazi u Trogiru, povijesnom gradiću i lučicama unutar srednjovjekovnih zidina na malom otoku!

Ponuda uključuje: Provedite 3 dana u luksuznom Hotelu Brown Beach House za samo 1699 kn!


Ponuda uključuje:
2 noćenja s doručkom za 2 osobe u classic sobi, 
1 besplatan ulaz u saunu, hamam i jacuzzy te tea time cupon

Dodatna pogodnost: 
besplatan parking, 
WiFi i korištenje bicikla te 20% popusta na sve usluge spa centra.

Smještaj je u classic sobama, ali u classic sea view, relax ili deluxe sobi ovisno o raspoloživosti kapaciteta u trenutku korištenja usluge.


Hotel Brown Beach house nalazi se u Trogiru, a nudi bazen s terasom za sunčanje smješten tik uz more, smještaj u kojem je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca, restoran i bar uz bazen. U sklopu objekta dostupni su besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište.


Klimatizirane sobe sadrže prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima, minibar i sef, a iz pojedinih se soba pruža pogled na more ili grad. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem, ogrtačima i papučama.


Objekt obuhvaća teretanu i spa centar. Svi gosti hotela ostvaruju besplatni pristup teretani, dok su razne aktivnosti spa centra, uključujući hamam, finsku saunu i prostor za opuštanje dostupni uz nadoplatu.

Recepcija objekta otvorena je 24 sata dnevno.


Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: info@browncroatia.com  ili broj telefona: 021/355 400.