DOLINA NERETVE - BERBA MANDARINA i DALMATINSKA ZAGORA 28.-29.10.17.! 2-dnevni izlet uz prijevoz autobusom, noćenje s doručkom u premier sobama u hotelu Labineca*** / Gradac... za samo 559 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetimo Dalmatinsku Zagoru i krajnji jug Dalmacije - zelenu pokrajinu sočnih voćki, zavirimo među plantaže mirisnih mandarina gdje će nas ljubazni domaćini nakon ugodnog dana ugostiti domaćim proizvodima. S tradicionalnim, autohtonim lađama će nas provesti močvarnim rukavcima prekrasne delte Neretve na nezaboravan foto safari...

DALMATINSKA ZAGORA I DOLINA NERETVE 

BERBA MANDARINA

28./29.10.2017.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 28.10. – subota          ZAGREB – IMOTSKI – GRADAC 

Polazak u 06:00 sati sa Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-507). Slijedi vožnja uz kraće pauze do srca Dalmatinske Zagore – IMOTSKOG.  Panoramski razgled dvaju bisera imotskog kraja – CRVENOG I MODROG JEZERA,a u nastavku obilazak grada i spomenika velikanu hrvatskog pjesništva – TINU UJEVIĆU! Potom slijedi vožnja do Ploča, te dalje do Gradca, slikovitog gradića na samom rubu makarske rivijere. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju rivom i razgled mjesta. Noćenje. 

2. DAN 29.10. – nedjelja         GRADAC – OPUZEN – ZAGREB

Doručak i odjava iz hotela. Kraća vožnja do Opuzena, gdje slijedi dobrodošlica uz domaću rakiju i smokve. Odlazak na mirisne plantaže, gdje će se svatko pojedinačno okušati u berbi mandarina, pojesti koliko god želi tek ubranog voća… (svatko će dobiti vrećicu u kojoj će moći nabrati za sebe do 5 kg mandarina).  Cijela atmosfera začinjena je zabavom i smijehom, a usred plantaže može se i zaplesati… 

Nakon berbe, odlazak na FOTOSAFARI, vožnju tradicionalnim neretvanskim lađama po močvarnim rukavcima neretvanske delte, jedine delte u Hrvatskoj! Prilika za uživanje u bogatoj flori i fauni, vožnja lađama do tradicionalnog restorana na Neretvi,gdje će biti upriličen pravi autohtoni ručak. Zabava do kasnijih poslijepodnevnih sati. Polazak oko 17:00 sati, s planiranim dolaskom u Zagreb u kasnijim večernjim satima.