Hotel i restoran ZLATNI LAV smješteni su uz prostrani zaljev Martinščica, u neposrednoj blizini prelijepih šljunčanih plaža. Takav jedinstveni položaj i sjajan pogled jamče nezaboravan boravak!

Hotel Zlatni Lav nalazi se na jedinstvenoj lokaciji u blizini uvale Martinšćica i slikovite šljunčane plaže, a pruža prekrasan pogled i nudi dobro opremljene sobe!


Udobne sobe imaju sve potrebne sadržaje, a kupaonice su elegantno i praktično uređene. Balkoni pružaju prekrasan pogled na more ili šumu. Uvala Martinščica ima kristalno čisto more, a okružena je aromatskom zimzelenom vegetacijom s mnogobrojnim biljnim i životinjskim vrstama.

Besplatni parking, Wi-Fi te piće dobrodošlice!

Dijete do 6 godina s roditeljima u krevetu GRATIS!


Iskusno i uslužno osoblje rado će vam, uz mnoštvo interesantnih aktivnosti koje nudi, pomoći i u planiranju vašeg boravka. Gosti se mogu odlučiti za izlet biciklom, planinarenje, ribolov, ronjenje ili mogu sudjelovati na krstarenju.

Naše iskusno i ljubazno osoblje učiniti će Vaše vrijeme provedeno kod nas ugodnim i rado će Vam predložiti neke od aktivnosti kojima možete na najbolji način ispuniti svoje slobodno vrijeme. Uz kristalno čisto more, ovaj je kraj poznat i po mirisnoj zimzelenoj vegetaciji i mnogobrojnim biljnim i životinjskim vrstama.

Pozivamo Vas da kod nas doživite autentičnu prirodu svim čulima i postanete dio opuštajućeg sklada.


Obavezna prethodna rezervacija termina i provjera raspoloživosti na mail : reservation@hotel-zlatni-lav.com ili br.tel: 051/574 020, te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID.