[ITALIJA] Inspirirajte se i zabavite!!! Jednodnevni izlet 21.10.'17. VINCEZA I ABILMENTE - sajam kreativnosti s agencijom Papageno Tours za samo 330 kuna iz Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pridružite se putovanju koje će Vas nadahnuti i potaknuti na mnoštvo fantastičnih ideja, što poslovnih, što privatnih. Unaprijedite svoje poslovanje, otkrijte razne hobije te se prepustite valu inspirativne čarolije koju ovaj sajam nudi!

Ponuda uključuje: jednodnevni izlet VICENZA - SAJAM KREATIVNOSTI 21.10.2017. za jednu osobu za samo 330 kn! 


Cijena uključuje: 

prijevoz autobusom, 

pratitelja na putovanju, 

usluge organizacije i realizacije, 

osiguranje jamčevine,

PDV.

Cijena ne uključuje: NADOPLATA na licu mjesta -10 Eur ulaznica za sajam. 


Plan putovanja: 

Polazak iz Zagreba u 04:00 h sa Autobusnog kolodvora. 

Mogućnost ulaska putnika u Karlovcu i Rijeci (Vrata Jadrana). 

Dolazak na sajam u prijepodnevnim satima, te cjelodnevni boravak (u poslijepodnevnim je satima moguće otići do centra Vicenze javnim prijevozom). 

Povratak prema Zagrebu oko 20.00 h. 

Dolazak u Zagreb u večernjim satima.


Jesensko izdanje međunarodnog sajma »Abilmente« posvećenog rukotvorinama održat će se od 19. do 22. listopada u Vicenzi, a tijekom četiri dana štandove preko 280 izlagača iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Mađarske, Slovenije, Španjolske, Češke, Nizozemske i Hong Konga posjetit će mnogobrojni zaljubljenici u ručne radove u želji da saznaju novitete vezane uz hobije kojima se bave i dobiju poneku ideju, te da se opskrbe potrepštinama za kreativne tehnike kojima se posvećuju u slobodno vrijeme ili čak profesionalno, da nabave dekoracije za uređenje doma ili časopise i knjige iz tih područja.