NOVO!!! Jedinstvena ponuda! Napunite stanice čistim kisikom i onesposobite otrove u oragnizmu i sprječite bolesti! 10 tretmana u barokomori u Beauty&Laser centru Venus u Zagrebu za samo 2999 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremili smo savršenu ponudu za Vas i Vaše tijelo! Ugrabite svoj kupon kako bi ostvarili navedeni popust u Beauty & Laser Centru Venus. Stručno osoblje spremno Vam je pružiti besplatne konzultacije na individualnoj razini kako bi tretman u barokomori Vama i Vašem tijelu donio najbolje rezultate!

Barokomorom se tretiraju mnoga oboljenja poput dekompresijskih bolesti, trenutne gluhoće, svih alergija, gangrene, pothlađenosti, povrijeđenosti tkiva, upala, šećernih bolesti. 

Tretman u barokomori također utječe na brži oporavak stanica. Često se barokomorom služe i sportaši koji su imali prijelom kosti ili slične ozlijede kako bi brže zacijelile.

Tretman je pogodan i za osobe bez ikakvih problema koji jednostavno žele pročistiti organizam i svom tijelu dati prijeko potrebnu dozu čistog kisika.

Da li ste znali? Dobivate 100 postotni kisik u prostoru (komori) u kojem je maksimalno povećan tlak kako bi se mogla povećati količina kisika koja se otopi u krvi. Tako se u krvi otopi i do 20 puta više kisika!

Stanice se "doslovno" pune čistim kisikom čime se onesposobljavaju otrovi u organizmu i sprječava se razvoj bolesti. Tijekom tretmana cijelo vrijeme imate masku kojom udišete kisik, a na masku je spojen mikrofon pa ste u stalnoj komunikaciji s osobljem. U komori ste potpuno sami kako bi imali mira i prostora, a kroz veliki prozor možete gledati TV. 

 U komoru se ulazi bez šminke, isključivo u 100% pamučnoj odjeći i bez nakita i ostalih dodataka, na nogama čarape od čistog pamuka ili bosi. Naglasak je na individualnom pristupu stoga će osoblje prije odmah prilikom preuzimanja kupona obaviti sa Vama konzultacije.