PodržimoNaše

SUPER PONUDA!!! Obratite pažnju na namirnice i smršavite uz pomoć ove neponovljive akcije uz čak 78% popusta! Test intolerancije putem kose na 220 različitih namirnica za cijelu Hrvatsku!

85 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dovoljna je jedna vlas kose da saznate koje su namirnice dobre za Vas kako bi riješili sve Vaše zdravstvene tegobe koje Vas svakodnevno muče te kako bi pravilnom prehranom pospješili zdraviji i uravnoteženiji gubitak kilograma! Uz 78% popusta testirajte se na 220 različitih namirnica. Iz glavnih skupina nutrijenata dobit ćete rezultate za svaku određenu namirnicu za koju rezultati vrijede bez obzira na način i u kojem ju obliku konzumirate.

Nije svejedno na koliki broj namirnica se testirate, mi u ovoj ponudi nudimo daleko najveći broj na tržištu!

Intolerancija na hranu je ono kad se Vaše tijelo iz nekog razloga ne slaže dobro s nekim namirnicama što kod Vas izaziva:

umor,
lošu koncentraciju,
probavne tegobe,
pospanost nakon jela,
loše pamćenje,
nemir,
promjene raspoloženja,
depresiju,
pojačanu potrebu za određenom hranom,
migrene,
glavobolje,
natečene zglobove,
promjene na koži itd.

Kako bi izbjegli ovakve tegobe, napravite ovaj test i promijenite prehrambene navike na bolje.

Stoga, ukoliko želite saznati najtočnije i najkonkretnije rezultati na najvećem broju namirnica do sad, ne dvojite i obavezno kupite ovu ponudu s ciljem što zdravijeg i kvalitetnijom života!
U posljednje vrijeme testovi intolerancije na hranu postaju iznimno popularni upravo zbog odličnih rezultata u mršavljenju. Svakako savjetujemo da pročitate članak sa www.dnevnik.hr vezan upravo uz tu temu. 

Kad su sigurni što vam ne odgovara možete te namirnice isključiti iz prehrane u periodu od 3 mjeseca, a za 2 do 3 tjedna osjetiti i poboljšanja, kao što su bolja koncentracija, svježije stanje tijela, otklanjanje umora, gubljenje kilograma, itd.

Odgovore na često postavljana pitanja pogledajte ovdje.

Nakon kupnje, molimo vas da kontaktirate partnera na 099 8250 312 ukoliko niste sigurni na koji način je potrebno poslati uzorak na testiranje