Kada ste se zadnji puta uistinu dobro naspavali??? Mi Vam nudimo trajno rješenje Vaših problema! 7 zonski vrhunski madrac PERFECT LIFE za cijelu obitelj već od 775kn! Uronite u carstvo snova....

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pitate se koji madrac je pravi za Vas? Ako čitate opise i pronađete se u njima, onda je to pravi odabir za Vas! Za lijep i miran san te bezbrižan ostatak Vašeg dana! Prije kupnje kupona odaberite željene dimenzije: 80x200 cm, 90x190/200 cm, 120x200cm, 140x200cm, 160x200cm ili 180x200cm! Madraci su antialergijski!!!

PERFECT MADRACI – za sve i svakoga u Vašoj obitelji, koji si žele zaista ugodno spavanje 

PERFECT LIFE je jako udoban madrac i primjeren je za sve, koji se zaista želite odmoriti. Madrac ima džepićastu jezgru, te se zato prilagođava Vašem tijelu i pruža Vam udobnost, koju trebate kod spavanja. Ima uklonjivu i perivu presvlaku, koja je pogodna za osobe koje imaju alergiju. 

UDOBNOST, KADA ŽELITE SAMO DOBRO SPAVANJE

Želite se nakon dugog i napornog dana leći na visoko prilagodljivo ležište, koje Vas skoro da i zagrli i pruža potporu Vašem tijelu? Onda je to rješenje za Vas, jer se ovaj madrac prilagođava Vama. Madrac PERFECT LIFE je napravljen za zahtjevne ljudi, koji traže kvalitetno i mirno spavanje. 

PRILAGODLJIVA DŽEPIĆASTA JEZGRA – ODLIČAN ODABIR ZA ZDRAVO SPAVANJE

Madrac PERFECT LIFE je sastavljen iz 7 zonskog džepićaste jezgre, koja se prilagođava Vašem tijelu. Opruge su dijeljene jedna od druge, to znači, da se na pritisak odražava samo na opterećene opruge. Ostale miruju. Opruge su osjetljive, zato se prilagode na Vaš oblik tijela, na svako Vaše micanje u vrijeme spavanja i na razdijeljene težine po površini ležišta.

Pored džepićaste jezgre ima jedro za dodatnu udobnost te plast poliuretanske pjene i reljefne tkanine iz poliestera, koji omekšava pritisak madraca na Vaše tijelo. Ali uz to se nećete naprezati i Vaše tijelo će ostati u pravilnom položaju.

KADA TRAŽITE UDOBNOST

Džepićasta jezgra je poznata po tome, da tijelu nudi veliku udobnost i optimalnu potporu. Kad legnete, odmah osjećate potporu po cijeli dužini tijela. Leđa se izravnaju u pravilan položaj i mišići se oslobode. Jer je Vaše tijelo oslobođeno, te ćete brže i dublje zaspati. Ujutro ćete se svakako probuditi nadasve odmorni i svježi.

POUZDANA ZAŠTITA PROTIV GRINJA ZA MIRNO SPAVANJE

Ako ste alergični jako dobro znate koliko je važna zaštita ležišta protiv grinja. Presvlaka je uklonjiva i periva u perilici. Proizvod je primjeren za alergije.

TEHNIČKI PODACI

PODRŠKA

džepićasta jezgra 7 zona, iz žice debljine 1,9 mm i 2,0 mm

8 cm pojas poliuretanske pjene oko jezgre učvršćuje ležaj na rubu

filc je položen na jedro i dodatno utvrdi ležište

2 cm sloj poliuretanske pjene

PRESVLAKA

reljefna tkanina – napravljena iz 80% pamuka i 20% poliestera

prošivena sa sintetičkom vatom

uklonjiva i periva u perilici

s antibakterijskom zaštitom Silver+

Visina: 21 cm

Predviđeno za korisnike težine: 40-95 kg

DIMENZIJE LEŽIŠTA

80x200 cm

           90x190/200 cm

           120x200 cm

           140x/200 cm

           160x200 cm

           180x200 cm