Svi pravac u Terme! Cjelodnevna ulaznica za kupanje u vodenom parku prekrasnih Terma Jezerčica uz tjednu ili vikend opciju nedaleko od Zagreba već od 30 kuna!

69 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obitelji svoj odmor, zabavu i rekreaciju pronalaze u vodenom parku Terma Jezerčica koji je namijenjen svim generacijama, od najmlađih do baka i djedova! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 17.11.17.!

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. 

Udaljenost od centra Zagreba oko 40 km.

Vodeni park

Svi gosti hotela Terme Jezerčica imaju besplatan ulazak i neograničeno korištenje cijelog Vodenog parka.  Svim posjetiteljima Vodenog parka na raspolaganju su dva velika Whirlpoola i ležaljke.  

Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovito – mineralnom vodom te je posebno je bogata sumporovodikom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo – ljekovite mineralne vode u medicinskoj rehabilitaciji, preventivnoj rehabilitaciji i rekreaciji.

Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola. Svaki dan preko tjedna, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.