[ZAGREB/PULA/RIJEKA] Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena! ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA PROSKIN u kombinaciji sa LED tretmanom za samo 149kn u salonu NO+VELLO!

113 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za ZAGREB, PULU I RIJEKU! Ultrazvučno čišćenje uz LED tretman za meku, glatku, blistavu i mlađu kožu u poznatom salonu NO+VELLO!

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje. Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. 


No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.


Ponuda se sastoji od detaljne analize kože specijalnom Wood lampom kako bi izabrali preparate koji najbolje odgovaraju tipu i stanju kože svakog klijenta. Peeling ultrazvukom te Proskin čišćenje ultrazvučnom i galvanskom tehnologijom, korištenje kvalitetne No+Vello kozmetike koja je proizvedena kako bi poboljšala rezultate tretmana, tretman LED aparatom, masaža lica te preporuke za njegu kože kod kuće.

 

Prednosti u odnosu na klasično čišćenje lica:

·   Nema bolnog mehaničkog istiskivanja

·   Nema upaljenosti i crvenila nakon tretmana

·   Koža postaje glađa, blistavija i zdravija, suzuju se pore te se koža smanjeno izlučuje sebum.

·   Tretman oduzima manje vremena u odnosu na klasično čišćenje

·   Odlično u pauzi između posla

·   Vrsta čišćenja se određuje prema tipu i stanju nakon detaljne analize kože

·   Pospješuje rezultate LED i IPL tretmana.