[ZADAR] 2 ili 3 noćenja s doručkom u Aparthotelu Villa Plat 4*, piće dobrodošlice, korištenje grijanog bazena, jednodnevno korištenje paintball-a i adrenalinskog parka...sve za dvoje po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra! Djeca do 7 godina - GRATIS BORAVAK!

Villa Plat je nova vila u mjestu Kožino, desetak km od Zadra. Nalazi se na izdvojenom i ograđenom privatnom posjedu, površine 2500m², okružena mediteranskim zelenilom na prostranoj i uređenoj okolici pod video nadzorom, uz rezervirani parking za naše goste, kako biste sigurno i udobno uživali u privatnosti. 

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje grijanog bazena i sadržaja za opuštanje kraj bazena, jednodnevno korištenje Adrenalinskog parka koji se nalazi udaljen 500 m za 90,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) sa rukavicama neovisno o razini na koju idu, jednodnevno korištenje Paintball-a koji se nalazi udaljen 500 m za 200,00 kn po osobi (plaćanje na licu mjesta) - minimum 4 osobe sa full opremom i 200 kuglica po osobi.

  • Mogućnost najma bicikla za 100,00 kn dnevno po osobi (obavezno rezervirati radi raspoloživosti), plaćanje na licu mjesta.
  • Mogućnost organizacije izleta na obližnje otoke - Ugljan, Kornati, Telašćica, u suradnji s Archipelagom Zadar.
  • Mir i tišina riječi su koje najbolje opisuju smještaj, gostima se nudi potpuna ekskluzivnost. Pozivamo vas da se opustite i uživate u vašem dragocjenom odmoru u j vili s ekskluzivnim apartmanima različitih veličina i tipova, s prekrasnim pogledom na more, uz bazen površine 90m² obložen plavim mozaik pločicama. 

    Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 099 3266 310 ili e-mailom davidgrdovich@gmail.com, uz KOD i ID kupona, te potvrdom rezervacije ODMAH po primitku kupona!

    Osoblje ville Vam je uvijek na raspolaganju za dodatne zahtjeve i usluge kako bi va osiguralo ugodan boravak. Po izboru, gostima nudimo doručak, uz organsko voće i povrće koje uzgajamo u svom vrtu. Boravak je na bazi 2 noćenja s bogatim doručkom, a možete nadoplatiti i za večeru. Također možete slobodno koristiti sadržaje hotela: bazen, sadržaje za opuštanje kraj bazena.

     Vikend odmor u kojem se upustite i radujete.