[VELIKA GORICA] Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena! ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA PROSKIN u kombinaciji sa LED tretmanom za samo 149 kuna u salonu NO+VELLO!

25 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za grad Veliku Goricu! Ultrazvučno čišćenje uz LED tretman za meku, glatku, blistavu i mlađu kožu u poznatom salonu NO+VELLO!

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje. Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. 

No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.

Ponuda se sastoji od detaljne analize kože specijalnom Wood lampom kako bi izabrali preparate koji najbolje odgovaraju tipu i stanju kože svakog klijenta. Peeling ultrazvukom te Proskin čišćenje ultrazvučnom i galvanskom tehnologijom, korištenje kvalitetne No+Vello kozmetike koja je proizvedena kako bi poboljšala rezultate tretmana, tretman LED aparatom, masaža lica te preporuke za njegu kože kod kuće.

 

Prednosti u odnosu na klasično čišćenje lica:

·   Nema bolnog mehaničkog istiskivanja

·   Nema upaljenosti i crvenila nakon tretmana

·   Koža postaje glađa, blistavija i zdravija, suzuju se pore te se koža smanjeno izlučuje sebum.

·   Tretman oduzima manje vremena u odnosu na klasično čišćenje

·   Odlično u pauzi između posla

·   Vrsta čišćenja se određuje prema tipu i stanju nakon detaljne analize kože

·   Pospješuje rezultate LED i IPL tretmana.