[SPLIT] Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena! 2 TRETMANA ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJA LICA PROSKIN za samo 149 kuna u salonu NO+VELLO!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje! Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica.

Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. 

No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.


Odaberite svoju vrstu čišćenja

PROSKIN ESSENTIAL - osnovno čišćenje kože, preporučuje se svim tipovima kože - kombinacija ultrazvuka i profesionalne kozmetike odabrane za vaš tip kože.

PROSKIN NUTRO - nutritivno čišćenje kože, suzbija suhoću i poboljšava sjaj kože. Preporučuje se dehidriranoj koži, sprečava pojavu bora. - kombinacija ultrazvuka, galvanske struje i profesionalne kozmetike odabrane za vaš tip kože.

PROSKIN REGEN - regenerativno čišćenje kože, povećava gustoću kože, daje sjaj koži. Preporučuje se osjetljivoj koži zbog svog umirujućeg i regenerativnog efekta. - kombinacija ultrazvuka, galvanske energije i profesionalne maske za lice odabrane za vaš tip kože.

Ponuda se sastoji od detaljne analize kože specijalnom Wood lampom kako bi izabrali preparate koji najbolje odgovaraju tipu i stanju kože svakog klijenta. Peeling ultrazvukom te Proskin čišćenje ultrazvučnom i galvanskom tehnologijom, korištenje kvalitetne No+Vello kozmetike koja je proizvedena kako bi poboljšala rezultate tretmana, tretman LED aparatom, masaža lica te preporuke za njegu kože kod kuće.

 

Prednosti u odnosu na klasično čišćenje lica:

·   Nema bolnog mehaničkog istiskivanja

·   Nema upaljenosti i crvenila nakon tretmana

·   Koža postaje glađa, blistavija i zdravija, suzuju se pore te se koža smanjeno izlučuje sebum.

·   Tretman oduzima manje vremena u odnosu na klasično čišćenje

·   Odlično u pauzi između posla

·   Vrsta čišćenja se određuje prema tipu i stanju nakon detaljne analize kože

·   Pospješuje rezultate LED i IPL tretmana.